Motorola Droid Razr

Samsung Galaxy S II vs. Motorola Droid RAZR: titánok harca

Boldog S II tulajdonosként rám maradt a feladat, hogy összehasonlítsam azt a Motorola új zászlóshajójával a RAZR-ral. Első találkozásukkor paranormális jelenségeket tapasztaltunk lipileevel, ugyanis az S II amint közel került ellenfeléhez, lefagyott. Lehet, hogy veszélyesnek találta azt, és halottnak akarta tettetni magát. Hogy volt-e erre oka, az kiderül az alábbi táblázatból, amit frissen sminkeltem, hogy átlátható és letisztult legyen.

Motorola Droid RAZR teszt: csak meg ne vágd magad!

Ahogy azt már korábban is beherangoztam, a mobilabban.hu jóvoltából nálunk vendégeskedik egy Motorola Droid Razr (vagy DROID Razr, vagy Droid RAZR, vagy XT912, vagy Motorola Spyder - hívja ki hogy akarja), a világ legvékonyabb okostelefonja, amit ráadásul ugyanaz a processzor hajt, mint az új Nexus készüléket, a Galaxy Nexus-t. Kellemes hetet töltöttem a Borotvával, lássuk, mennyire penge!

Jön jön jön: Motorola Droid RAZR teszt az androidportal.hu-n

Alig telt el egy hónap azóta, hogy a Motorola bejelentette a legújabb zászlóshajóját, a Motorola Droid RAZR-t (amiről szintén near-time-ban tudosítottunk titeket). Az új készülék nagyon fontos mérföldkő a Motorola számára, a két legsikeresebb brandjét ötvözi egy nagyon ígéretes hardverben.

Nos, a mobilabban.hu úgy döntött, hogy Magyarország sem marad ki a jóból - ennek eredményeképpen teszt céljából pár napig nálam vendégeskedik egy Motorola Droid RAZR.

A teszt most kezdődik. (Nem: 3... 2... 1... Mmmost!) Ha van bármi, amit szerinted tesztelnem kéne a tőlem megszokott dolgokon felül, valamely funkcióról videót akarsz látni, vagy mondjuk egy spéci benchmarkot futtatni, itt a kommentekben, vagy @lipilee jelezd ma éjfélig - igyekszem minden kérésnek eleget tenni!

(Pár telefonnal készített "első benyomás" fotót csatoltam ehhez a cikkhez - első feladatként ígérem, hogy csinálok értékelhetőbb eszözfotókat is!)

Motorola Droid RAZR bejelentés

A Motorola tegnap este bejelentette a Motorola Droid RAZR készüléket.

Lássuk, mit sikerült a Motorolának kihozni a két nagy név (a DROID és a Razr) házasításából (a készülék sajtófotóit természetesen a cikk végén találod):

 • CPU: 1,2 GHz-es, kétmagos TI OMAP 4430
 • 1 GB RAM, 16+16 GB tárhely
 • 4,3"-es qHD Super AMOLED kijelző, Gorilla Glass védelemmel
 • 7,1 mm vastag, 127 gramm tömegű kevlár bevonatú test
 • 8 Megapixeles hátlapi kamera 1080p videofelvétel lehetőséggel
 • 1800 mAh akku
 • Motorola Lapdock 100 és 500 Pro kompatibilitás
 • Előtelepített Citrix Receiver az üzleti felhasználók kedvéért

És a feketeleves:

 • Android 2.3.5 Gingerbread (nyilván lesz rá Ice Cream Sandwich is)
 • Lezárt bootloader
 • És az eszközben nincs NFC chip
Subscribe to RSS - Motorola Droid Razr