MojAndroid
(x) hirdetés

Eltelt egy év, s most szombaton ismét Veletech. Remek program minden technika iránt érdeklődő számára. Kiállítás és előadások szinesítik a programot.

Aki esetleg nem tud mit kezdeni magával ebédidőben, az meghallgathat engem is.

És a szervezők által küldött részletes leírás előtt egy kis kedvcsináló video a tavalyi rendezvényről:

[video:http://www.youtube.com/watch?v=xALuEu78Y-8 ]

Idén ötödik alkalommal rendezzük meg azt a kiállítást, amit eleinte Mobile Meetingnek kereszteltünk el, de a portfólió bővítése miatt két éve már Veletech néven ismerhetik a látogatók. Kicsiből indult, 2014-ben azonban már nem kérdés, hogy ez az ország legnagyobb technológiai kiállítása, ahol a mobilkommunikáció, a hardver és az IT iparág legfontosabb, itthon is jelen levő gyártói és forgalmazói mutatják meg legújabb termékeiket a látogatóknak. A Veletech 2014 nem csupán egy kiállítás, hiszen számos izgalmas program is várja az érdeklődőket. Továbbra is valljuk, hogy ez a rendezvény elsősorban a felhasználók rendezvénye, de célunk, hogy a technológia iránt fogékony érdeklődők mellett azok se érezzék magukat elveszettnek, akik csak most kóstolnának bele ebbe a
szerteágazó és színes világba.

A kiállítás április 19-én, szombaton délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit és 18 óráig tart nyitva. A budapesti Millenáris “B” csarnokát teljesen megtölti majd az a több mint 25 cég, amelyek itt mutatják be legfrissebb termékeiket. A jövő és a múlt is találkozik, hiszen például közvetlenül a legújabb okostelefonok mellett kap helyet a 20 éves hazai GSM tiszteletére összegyűjtött, régi készülékekből álló tárlat, de lesznek öreg Macintosh gépek is. A galérián régi PC-k és kvarcjátékok szomszédságában fognak profik jelenlegi hardvereket tuningolni, versenyautó- és vadászrepülőszimulátort próbálhatnak ki az érdeklődők, illetve megint megrendezzük a Veletech Moddingversenyt, ahol különleges, átépített számítógépházakat lehet megcsodálni.

Elkötelezett célunk, hogy támogassuk a fiatal, magyar alkalmazásfejlesztőket, ezért “app szigetek” néven hat asztalon mutathatják be fejlesztéseiket a Telenor jóvoltából azok a lelkes programozók, akik készek arra, hogy a nagyközönség elé tárják megoldásaikat.
Gondolunk a kicsikre is, ezért kialakítunk egy gyereksarkot az Óbudai Egyetemmel együttműködésben, ahol különleges készségfejlesztő játékokkal várjuk a gyermekeket, amíg szüleik érdekes előadásokat hallgathatnak a színpad közelében.

A Veletech 2014 kiállításon rengeteg újdonságot tapogathatnak meg az érdeklődők, a legújabb csúcs okostelefonok (Sony Xperia Z2, HTC One M8, Samsung Galaxy S5) mellett számos kiegészítővel, tablettel, izgalmas hardveres újdonságokkal és egyedi fejlesztésekkel is találkozhatnak a látogatók, továbbá ki lehet majd próbálni az Oculus Riftet is. A kiállítók teljes listája a www.veletech.hu oldalon érhető el.

A Veletech 2014-re a belépőjegy ára 1000 forint, 14 éven aluliaknak és 60 éven felülieknek a belépés díjtalan.

2014.04.16.

+