Fényképezz, mintha S3-mad lenne!

Eddig azt hittük, hogy a Galaxy Nexusban bevezetett, a One X és az S III által még gyorsabbá fejlesztett sorozatkép funkció csak a high end telefon tulajoknak jár. Nincs ez így. A Marketen Play Store-ban egy Lite és egy fullos alkalmazás vár minden gyors sorozatkép funkcióért rajongó Androidosra.

Aki próbálta már gyermekeit lefényképezni játék közben, az tudja milyen jól jön egy ilyen alkalmazás. Gyorsabb mozgást lehetetlen a beépített kamerával megörökíteni. Az alábbi videóban látható egy gyors összefoglaló az alkalmazásról:

Az ingyenes verzióban van némi korlátozás, s kicsit lassabb, mint a teljes, de így is nagyon jó. A fizetős verzió megvételével az alábbi funkciókkal egészül ki az alkalmazás:

  • Manuális fókusz
  • Hangtalan fényképezés
  • Gyorsabb lesz
  • Vaku használható

Aki EB meccseken szeretne a telefonjával fényképezni (van ilyen? :)), annak kötelező alkalmazás, a többieknek jó játék.

Screenshotok: 

QR kód: 

Szerintünk: 

0
Nincsenek értékelések.

Szerinted: 

kobak képe

Apa, tanár, s még normális(?) - áll a blogom tetején röviden összefoglalva, ki, mi vagyok.

Androidportal.hu alapító, 3 gyermek édesapja, geek.
Itt találsz: blog, fotók, instagram, LinkedIn, Twitter, Facebook, Google Plus, mandroid, ...

Egyébként meg inline, freeline, windsurf, snowboard, frisbee, meg még rengeteg őrült dolog, amik valahogy csak beférnek a napi 24 órába...

kobak írásai Iratkozz fel kobak írásaira!

Hozzászólások

Az 1280x800px felbontás elérése a free verzióban is:

A felbontás alapállapotban 800x480, de növelhető. Akkor jelenik meg az 1280x800 felbontás is, ha előtte bepipálod a menüt előhívva az"Egyebek - Advanced - Allow high resolutions" menüt. Ezután már megjelenik és kiválasztható.

Sajnos, Samsung Galaxy S i9000 2.3.6 XXJVU alatt 10 képet nagyon lassan ment, és képes a kifagyásra is a teljes telefon ekkor. Így 1280-ban 1 magos gépekkel ne nagyon próbálkozz.