MojAndroid
(x) hirdetés

Szerintem a legtöbb sorozatnéző ismeri a MyEpisodes.com-ot, de ha valaki mégsem, itt az ideje vetni rá néhány pillantást.
Remek kis oldal, amely segít karban és észben tartani, hogy mi a helyzet kedvenc sorozataink terén. Első lépésként regisztrálnunk kell a myepisodes.com oldalon és ha már ott vagyunk, javasolt is felvenni a kedvenc sorozatainkat. Majd a szépen bejelölni, hogy mely epizódokat néztük meg és melyek vannak beszerezve (azaz letöltve, megvásárolva stb.).
Hajtás után, az oldalhoz kapcsolódó alkalmazásról lesz szó.

A sorozatok felvitelét megtehetjük az alkalmazásból is, amely első indításkor elkéri a MyEpisodes.com-on használt felhasználónevünket és jelszavunkat, hogy be tudjon jelentkezni. Ezek után gond nélkül tudjuk menedzselni az összes sorozatot, amit nézünk.
Az alkalmazás mutatja, hogy a jövőben mely sorozatok, mely epizódjai, melyik napon érkeznek, megjelölhetjük amit beszereztünk és azokat is, amelyeket már megnéztünk. Így mindig tudni fogjuk hol tartunk. Azt hiszem azok számára ez nagyon hasznos, akik olyanok, mint én és 8-10 futó sorozatot néznek egyszerre (konkrétan a teljes feliratok.info közösség, ugye :-) ).
Sokáig én is a netes oldalon tartottam karban ezeket az információkat, de egyszer gondoltam egyet és rákerestem a Marketen, hátha. S bár ez nem az App Store, mégis there’s an app for that… Azt pedig nem lehet szavakba önteni, hogy mennyivel kényelmesebb a telefonon rábökni egy epizódra, hogy megtekintettem, mint a telefonon a webes oldalon megtenni ugyanezt. Az üljünk le a laptop elé és tartsuk karban onnan megoldással pedig össze sem lehet hasonlítani. Egy dolgot nem tud az alkalmazás, ez pedig a tömeges jelölés. Szóval első alkalommal érdemes a honlapon bejelölni mindent, amit szeretnénk. A regisztrációhoz úgyis el kell oda látogatnunk.

(x) hirdetés
2011.11.25.

+