MojAndroid
(x) hirdetés

A Google az év elején mutatta be az Android 14-et, és az új operációs rendszer néhány izgalmas új funkciót hoz. A vállalat eddig három bétaverziót adott ki az operációs rendszerből, és várhatóan 2023 augusztusában adja ki az Android 14 stabil változatát. Egyes márkák, mint például a Nothing, a OnePlus, az Oppo és a Vivo már kiadták az Android 14-et fejlesztői béta formában néhány készülékükre.

A Samsung azonban még nem vezette ki az Android 14-et (One UI 6.0) a készülékeire. Ha hinni lehet egy hírnek, akkor az Android 14 Beta a jövő hónapban érkezik a Samsung telefonjaira.

A One UI 6.0 Beta frissítés 2023 júliusában jelenhet meg, kezdve a Galaxy S23-mal.

Dohyun Kim tippadó szerint a Samsung július közepén fogja kiadni az Android 14 (One UI 6.0) béta verzióját okostelefonjaira. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül az Android 14 stabil verziójának Google általi kiadása előtt érkezik. Korábban is előfordult már, hogy a techóriás az Android új verziójának bétaprogramjait az operációs rendszer végleges kiadása előtt néhány nappal indította el. A legújabb tipp tehát hihetőnek tűnik. A történet azonban ennél többről szól.

Állítólag az Android 14 alapú One UI 6.0 béta frissítés először a Galaxy S23 sorozatra érkezik először, majd ezután szivárog le a többi készülékre. A tippadó azt is állítja, hogy az Android 14 alapú One UI 6.0 stabil verziója 2023 októberében érkezik. Először a zászlóshajó okostelefonokon (Galaxy S23, Galaxy Z Fold 4 és Galaxy Z Flip 4) landol majd, és csak ezután lesz elérhető a vállalat megfizethetőbb készülékeire.

Bár a Samsung a maga idejében kiadja az Android béta verzióját az okostelefonjaira/tabletjeire, a firmware jellemzően sokkal stabilabb, mint a más márkák által a készülékeikhez kínáltak. Ráadásul a One UI testreszabás új verziójával érkezik, amely számos új funkciót kínál a korábbi skinhez képest, ami miatt megéri a várakozás.

Reméljük, hogy a Samsung a közép- és alsó kategóriás telefonokhoz is olyan gyorsan kínálja majd az Android 14-et, mint ahogyan az Android 13-al tette.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.06.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+