MojAndroid
(x) hirdetés

Egy új jelentés a Google Pixel Watch 2-re világít rá, amely ősszel jelenik meg a Pixel 8 sorozat mellett. A jelentés szerint a Google második generációs okosórája a Samsung Exynos chipsetjéről a legújabb Qualcomm Snapdragon W5 generációra vált.

Akár a Snapdragon W5 Gen 1, akár a Snapdragon W5+ Gen 1, egy 4 nm-es chipet látunk, négy Cortex-A53 maggal – ami jelentős előrelépés a Pixel Watch 10 nm-es Exynos 9110-hez képest, amely csak két Cortex-A53 maggal rendelkezik. A W5+ egy speciális társprocesszorral rendelkezik a hatékonyabb Always-On kijelző és egyéb funkciók érdekében.

A specifikáció szerint a Pixel Watch 2 az akkumulátor élettartamában is előre lépett elődjéhez képest. Fontos megjegyezni, hogy a Samsung viselhető chipjei versenyképesek a Galaxy Watch4 generációban lévő 5 nm-es W920 chippel, és a pletykák szerint a Galaxy Watch 6-ban bemutatkozó W980-zal.

A másik jelentős fejlesztés a jelentés szerint a Fitbit Sense 2 speciális egészségügyi érzékelőinek integrálása, amely egy folyamatos elektrodermális aktivitás (cEDA) érzékelő a stresszkövetéshez, valamint beépített bőrhőmérséklet-érzékelő.

(via)

2023.06.01.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+