MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S23 Ultra kamerája kétségkívül az egyik legjobb a piacon. Ezt az új 200 megapixeles érzékelőnek, a széles zoomolási képességeknek és a jó szoftveres feldolgozásnak köszönheti. Most újabb funkciót kaphat a zászlóshajó telefon, a GSMArena értesülései szerint.

Érkezik a portré mód dupla zoommal

A funkció az elmosódott hátterű portréfotókra vonatkozik majd. Ezek természetesen most is teljesen problémamentesen elkészíthetők, de a Samsung a főérzékelőn keresztül a dupla zoom lehetőségét is hozzáadja majd. A nagyított portréfotók általában jobb háttérelmosódást hoznak, és akkor is jól jöhetnek, ha fizikailag nem tudunk közel kerülni a témához. Bár teleobjektívvel is lehet portrékat készíteni, a háromszoros zoom bizonyos esetekben túl sok, míg a zoom nélküli fotók nem biztos, hogy elegendőek. A 2x-es zoom választási lehetősége mindenképpen praktikus.

Az új kamerafunkció még ebben a hónapban, de legkésőbb június elején érkezik a készülékekre egy új rendszerfrissítéssel együtt. Ez várhatóan 1,5 GB méretű lesz, így lehetséges, hogy más új funkciókat is hoz majd, amelyekről egyelőre nem esett szó. Arról egyelőre nincs hír, hogy a Samsung más okostelefonokra is elhozza-e a dupla zoomolással ellátott portré módot.

(via)

2023.05.22.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+