MojAndroid
(x) hirdetés

A leghosszabb ideig az összehajtható készülékek piacát (legalábbis Kínán kívül) a Samsung uralta, az a vállalat, amely kulcsszerepet játszott az újszerű forma úttörésében. Most egyre több gyártó lép be a harcba, és próbálja legyőzni a koreai technológiai óriást.

Miután a Google Pixel Fold a múlt héten debütált, itt az ideje, hogy a OnePlus is lépjen. A OnePlus V Fold, a vállalat hamarosan megjelenő noteszgép-stílusú összecsukható készüléke a pletykák szerint az Oppo Find N2-re épül (csak hogy tudd, a OnePlus az Oppo leányvállalata). Most a prominens tippadó, Yogesh Brar által megszerzett és kizárólag a 91mobiles-szal megosztott információk mást mutatnak.

A szivárgás szerint a OnePlus V Fold valójában az Oppo Find N2 utódján – a be nem jelentett Oppo Find N3-on – fog alapulni. Brar azt is megemlítette, hogy a V Fold kameramodulja ugyanaz lesz, mint az Oppo Find X6-on található (azaz egy 50MP-es Sony IMX890-es elsődleges fotós, amihez egy 48MP-es Sony IMX581-es másodlagos és egy 32MP-es periszkópos kamera társul).

Emellett a OnePlus V Fold valamivel nagyobb, 8 hüvelykes kijelzővel rendelkezik majd, mint a Find N2, a panel pedig állítólag 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik. A készüléket a pletykák szerint egy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipset hajtja majd, és egy 4805 mAh-s akkumulátorral érkezhet.

Meg kell jegyezni, hogy a fent említett információk mindegyike előzetes, és csak fenntartásokkal szabad ezeket kezelni. A OnePlus V Fold hivatalos bemutatójáig semmi sem biztos.

Ez utóbbi várhatóan valamikor 2023 harmadik negyedévében érkezik, és valószínűleg a OnePlus V Flip mellett fog megjelenni. Mindent egybevetve úgy tűnik, idén még több versenyző lesz a legjobb összehajtható telefon címéért.

(via)

(x) hirdetés
2023.05.19.

+