MojAndroid
(x) hirdetés

A múlt héten Kínában bemutatott Realme 11 Pro és 11 Pro+ júniusban jelenik meg globálisan, többek között Indiában is – a Realme legnagyobb piacán. Ez az információ magától a Realme-től származik, miután bejelentette a Realme 11 Pro sorozat globális debütálását. A promóciós kampány a Realme 11 Pro+ 200MP-es Samsung ISOCELL HP3 érzékelője körül forog.

A 200MP ISOCELL HP3 támogatja a szenzoron belüli 2x/4x veszteségmentes zoomot, amely a Realme szerint “lehetővé teszi az érzékelő váltását a különböző képmódok között, hogy a különböző fókuszszegmensekben ugyanannyi valódi pixelszámot érjen el, így a fényképezés kompozíciója szabadabb, a távolságtól függetlenül”. A Realme 11 Pro széria Super Group Portrait és One Take funkcióval is rendelkezik majd, a Realme pedig a Lonely Planet-tel együttműködve Lonely Planet szűrőket kínál a Pro+ modellhez.

A Realme 11 Pro és Pro+ mellett a Realme a múlt héten bemutatta a Realme 11-et is, de arról még nincs hír, hogy mikor fog megjelenni Kínán kívül.

Ennek ellenére a Pro változatok hasonló készülékek, a legjelentősebb különbségek a kamerák és a töltési sebességek. A Realme 11 Pro és a Realme 11 Pro+ részletes specifikáció-összehasonlítását itt nézheted meg.

(via)

2023.05.17.

+