MojAndroid
(x) hirdetés

Több olyan jelentést is olvashattunk már, amely a Samsung idei hajtogatható készülékeinek korai, esetleg július végi megjelenését állítja. És bár egyik sem adott pontos dátumot, a dél-koreai Chosun Media most azt állítja, hogy a Samsung július 26-án mutatja be a Galaxy Z Fold5 és a Galaxy Z Flip5 készülékeket, az értékesítés pedig augusztus 11-én kezdődik.

A kiadvány továbbá azt írja, hogy a Samsung az Unpacked eseményt, amelyen ezeket az összecsukható készülékeket bemutatja, ezúttal nem az Egyesült Államokban, hanem a dél-koreai Szöulban tartja majd. Egy iparági bennfentesre hivatkozva a forrás azt mondta, hogy a hajtogatható készülékek idei év eleji bemutatásának oka a Samsung félvezető üzletágának lassú teljesítménye, ami miatt fontos, hogy a koreai konglomerátum mobilrészlege jól teljesítsen.

A Galaxy Fold5 és a Galaxy Flip5 szokásosnál korábbi bevezetése elegendő időt teremt az összehajtható készülékek és az Apple várhatóan szeptemberben hivatalossá váló iPhone 15 sorozata között, ami segíthet a Samsungnak, hogy több összehajtható okostelefont adjon el.

(via)

2023.05.16.

+