MojAndroid
(x) hirdetés

Eddig nem sok információ látott napvilágot a Phone (2)-ről az MWC 2023-as bejelentése óta, amikor a vállalat felfedte, hogy a következő készülékében a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészletet fogja használni. Azt már tudjuk, hogy a Phone (2) prémiumkategóriás modell lesz, és valamikor idén nyáron várható a megjelenése.

Most megérkezett az első, valósnak tűnő, illetve meglehetősen teljes körű specifikáció a készülő készülékről, valamint egy új render, amely a telefon hátlapjának nemrégiben készült teaser képén alapul.

A Phone (2) a jelek szerint a már említett Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészletet párosítja majd 8 GB vagy 12 GB LPDDR5 RAM-mal és 128 GB vagy 256 GB UFS 3.1 tárolóval. Kijelzője várhatóan egy 6,55 hüvelykes AMOLED panel lesz FullHD+ felbontással, 120 Hz-es frissítési frekvenciával és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. A lehetséges specifikációk listáján szerepel még egy 50 megapixeles fő fényképezőgép OIS-szel, valamint két másik kamera – valószínűleg egy ultraszéles és valamilyen kiegészítő kamera. A Phone (2) a jelek szerint sztereó hangszórókkal és NFC-vel is rendelkezik majd. A telefon állítólag nagy, 5000 mAh-s akkumulátort fog tartalmazni, gyorstöltéssel és vezeték nélküli töltéssel.

Az operációs rendszer az Android 13 lesz, a NothingOS 1.5-ös verziójával együtt. Mindez egy prémium üveg hátlappal és előlappal, valamint alumínium kerettel ellátott készülékben kerül majd a piacra.

(via)

2023.05.09.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+