MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei legújabb zászlóshajó készülékét, a P60 Pro-t választotta a legjobb fotós képességekkel rendelkező okostelefonnak (Best Photo Smartphone) a TIPA World Awards 2023 zsűrije. A világszerte számos független fotós magazin és online kiadvány szerkesztőit tömörítő nemzetközi szervezet idén negyedszerre ismerte el a rangos díjjal a Huawei P szériáját. A sokoldalú mobilfotós technológiákkal felszerelt HUAWEI P60 Pro a márciusi kínai bemutatót követően májusban érkezik az európai piacra.

Komoly elismerést szerzett a Huawei március végén Kínában bemutatott zászlóshajó készüléke, a HUAWEI P60 Pro. A sokoldalú mobilfotós technológiákkal felszerelt készülék elnyerte a világszerte számos fotós magazin és online kiadvány szerkesztőit, és képalkotási szakértőket tömörítő nemzetközi szervezet, a TIPA 2023-as év legjobb fotós okostelefonja díját ( HYPERLINK “https://www.tipa.com/awards/huawei-p60-pro/” Best Photo Smartphone). A TIPA World Awards az egyik legelismertebb fotó- és képalkotási díjnak számít az iparágban, amely fontos referencia és útmutató a vásárlók számára döntéseik meghozatalakor.

Az idei év díjazottjait Barcelonában a szervezet közgyűlésén választották ki 40 termékkategóriában, ázsiai, ausztrál, európai és észak-amerikai újságírók szavazatai alapján. A TIPA indoklása szerint „A HUAWEI P60 Pro sokoldalú társ azok számára, akik kiváló minőségű okostelefon-kamerát keresnek fotózásra és videózásra.”

A legendás Huawei P sorozat technológiája középpontjában mindig is az innovatív képalkotás állt, a HUAWEI P60 Pro pedig ezt az örökséget viszi tovább. A HUAWEI P60 Pro-val a gyártó ugyanis újabb úttörő lépést tett a mobilfotózásban, számos új fejlesztést és áttörést bemutatva esztétikus dizájn a képalkotás terén. A készülékkel a fényképezés szerelmesei alacsony fényviszonyok között – például naplementekor vagy sötétedés után –, akár nagyobb távolságból is rendkívül részletes képeket készíthetnek.

A HUAWEI P60 Pro európai bemutatója 2023. május 9-én lesz Münchenben, a készülék európai elérhetőségét és pontos specifikációit is ezen a rendezvényen teszi közzé a gyártó.

 

2023.04.20.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+