MojAndroid
(x) hirdetés

Az Asus Zenfone 9-et tavaly júliusban mutatták be, és a tajvani vállalat már dolgozik is az utódján, a Zenfone 10-et ugyanis kiszúrták a Geekbench online adatbázisában, amely szokás szerint elárult néhány fontos specifikációt.

Először is, nem meglepő módon, mivel a Zenfone vonal most már egy csúcskategóriás termékcsalád, a Zenfone 10 a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipsetjét fogja használni. Ez 16 GB RAM-mal párosult a konkrét prototípusban, amely a benchmarkot futtatta, de biztosak vagyunk benne, hogy más opciók is elérhetőek lesznek – a Zenfone 9-nek a 16 GB-os mellett 6 GB-os és 8 GB-os iterációi is voltak.

A szóban forgó prototípuson természetesen Android 13 futott, és 2 008-as egymagos és 5 454-es többmagos pontszámot ért el, bár mivel a kiadás előtti szoftvert futtatja, nem szabad túl nagy figyelmet fordítani ezekre a számokra.

A korábban kiszivárgott specifikációk szerint a Zenfone 10 6,3 hüvelykes AMOLED érintőképernyővel rendelkezik majd 120 Hz-es frissítési frekvenciával, 256/512 GB belső tárhellyel és 200 MP-es fő kamerával OIS-szel. Az IP68-as por- és vízállósági besorolással is rendelkeznie kell, és a jelek szerint három színben kínálják majd.

(via)

2023.04.13.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+