MojAndroid
(x) hirdetés

A Realme tovább bővíti GT sorozatát. A GT Neo 5 után, amely nemzetközileg Realme GT3 néven kapható, a vállalat a jelek szerint a készülék Lite változatán dolgozik. Nem ez az első alkalom, hogy egy be nem jelentett készülékről is hallhatunk.

A Realme GT Neo 5 Lite elhagyja a divatos hátsó “kijelzőt” és az RGB világítást a normál GT Neo 5 modellből, és helyette egy egyszerűbb kameraszigetet és hátlapot használ. A design egyébként nagyjából megfelel a csúcsmodellnek.

Ami a specifikációkat illeti a pletykák arra utalnak, hogy vagy egy Qualcomm SM7475, más néven Snapdragon 7 Gen 2 chipset vagy egy Snapdragon 7+ Gen 1 hajtja majd meg a telefont. A nagyobb testvér 50MP-es kamerája helyett a GT Neo 5 Lite várhatóan egy 64MP-es fő kamerát kaphat Omnivision OV64M érzékelővel. Emellett a források szerint a telefon egy 8MP-es kamerával is rendelkezik majd – valószínűleg egy ultraszéles és valamilyen harmadik, alacsony felbontású kiegészítő kamerával. Az előlapon pedig – egy 16MP-es szelfi állhat rendelkezésre.

A GT Neo 5 Lite állítólag 6,74 hüvelykes, 144 Hz-es, 1,5K felbontású AMOLED kijelzővel és kijelzőbe épített ujjlenyomat-érzékelővel érzékelik. A hihetetlenül gyors töltés a normál GT Neo 5 egyik hívószava. A telefonból létezik egy 150W-os töltéssel rendelkező verzió, és egy másik, amelyik 240W-os töltéssel rendelkezik. A GT Neo 5 Lite a jelek szerint némileg visszavesz az élményből, és 100W-al leszt majd tölhető az 5500 mAh-s akkumulátor.

(via)

(x) hirdetés
2023.03.06.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+