MojAndroid
(x) hirdetés

Korábban a OnePlus megerősítette, hogy az első táblagépét a február 7-i rendezvényen mutatja majd be. A vállalat még egy teaser képet is megosztott, bár ez csak a OnePlus 11-et és a OnePlus Buds Pro 2-t mutatta be, amelyek már Kínában is megjelentek, a tablet akkor még homály fedte.

Az OnLeaks csapata most sem várt tovább a hivatalos bemutatóra, hanem elkészzítették az eddigi információk alapján a Pad 3D-s renderképeit:

A fotókon láthatjuk, hogy a Pad hátlapján középre került az “Oreo” stílusú kamera, ez  a kialakítás hasonló a OnePlus többi eszközéhez.

A táblagép specifikációit továbbra is titkolják, de azt már tudhatjuk, hogy 11,6 hüvelykes kijelzője lesz. “Unibody” kialakítású lesz, tehát erősnek kell lennie, bár a vastagságra és a súlyra vonatkozó részletek még nem szivárogtak ki. A kijelzőn a szelfikamera az egyik sarokba kerül, ez állítólag jobban alkalmazkodik a fekvő tájolású videóhívásokhoz, de szokatlan a tabletek között.

A február 7-i eseményen tehát minden információ ki fog derülni a OnePlus első tabletjéről de bemutatkozik a OnePlus 11 és a Buds Pro 2 is. A várakozások szerint emellett pedig debütálhat egy saját billentyűzet, illetve egy okostévé is.

(via)

2023.01.27.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+