MojAndroid
(x) hirdetés

Úgy tűnik, sokkal nehezebb lesz tönkretenni a Galaxy S23-at, mint a Galaxy S22-t.

A Corning bejelentette, hogy a Samsung Galaxy S23 család lesz az első okostelefon, amelyet Gorilla Glass Victus 2 véd. A leleplezés nem nagy meglepetés, hiszen a Victus Plust is az S22 széria kapta meg tavaly.

A 2022 novemberében bemutatott új verzió állítólag jobb túlélési arányt mutat, ha durva felületekre, például betonra vagy aszfaltra ejtik. Konkrétan a cég azt állítja, hogy akár egy méteres – körülbelül csípőmagasságú – ejtéseket is képes túlélni betonon és aszfalton. A Galaxy S22 sorozaton a Gorilla Glass a készülékek elejét és hátulját is lefedi. Sem a Corning, sem a Samsung nem fejtette ki nyilatkozatában, hogy ez így lesz-e a Galaxy S23 sorozat esetében is, de meglepő lenne, ha nem így lenne.

Ezen túlmenően a Corning felfedte, hogy 22%-ban teljesen újrahasznosított anyagokból dolgozik. Erre Stephanie Choi, a Samsung mobilélmény-üzletágának ügyvezető alelnöke és marketing igazgatója kijelentette:

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság integrálása iránt termékeink teljes életciklusa során, és hasonló gondolkodású partnerekkel, például a Corninggal együttműködve javítjuk a teljesítményt, miközben csökkentjük környezeti hatásunkat.

A Samsung Galaxy S23 jövő szerdán jelenik meg a vállalat Unpacked rendezvényén.

(via)

2023.01.27.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+