MojAndroid

A sportfogadás világa hosszú utat járt be az elmúlt években, a technológia fejlődése pedig minden eddiginél könnyebbé tette a kedvenc csapatokra és eseményekre való fogadást. A rengeteg választási lehetőség mellett azonban nehéz elsőre tudni, hogy mely mobil sportfogadási alkalmazások a legjobbak. Hiszen amíg az olyan népszerű sportfogadási irodák, mint a Bwin magyar weboldala évek óta kiváló névnek számítanak a piacon érdemes ismerned a feltörekvő csillagokat is. 

Ebben a cikkben épp ezért megnézzük a 2023-ban várhatóan a legjobbnak értékelt mobil sportfogadási alkalmazásokat, hogy segítsünk megalapozott döntést hoznod arról, hogy hol érdemes fogadnod.

DraftKings

Az első a listánkon a DraftKings sportfogadási app. Ezt az iOS és Android eszközökre egyaránt elérhető alkalmazást széles körben dicsérik a felhasználóbarát kezelőfelületéért és a sportfogadási lehetőségek széles skálájáért. A felhasználók természetesen számos sportágra fogadhatnak nála, így többek között elérhető labdarúgás, kosárlabda, baseball, jégkorong és még sok más is, és közben a játékosoknak arra is lehetőségük van, hogy játék közbeni élő fogadásokat tegyenek. 

Emellett az alkalmazás számos promóciót és bónuszt kínál, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki a fogadási élményből.

FanDuel

Egy másik kiválóra értékelt mobil sportfogadási alkalmazás a FanDuel sportfogadási app. Ezt az appot, ami természetesen iOS és Android készülékre is elérhető, felhasználóbarát kezelőfelülete és a fogadási lehetőségek széles skálája miatt is dicsérik. A felhasználók különféle sportágakra fogadhatnak így amíg elérhetőek a hagyományos sportágak is, mint a foci és a tenisz, úgy a különlegesebb ajánlatok is, mint a virtuális sportok vagy az esport ajánlatok. 

Az alkalmazás kiváló bónuszokat is kínál, ezzel biztosítva, hogy nagyszerű játékélményben legyen minden játékosnak része.

22Bet 

Ez az alkalmazás az egyik legnépszerűbb mobil sportfogadási alkalmazás, ami igazából nem is meglepő. A felhasználóbarát kezelőfelületnek és a sportfogadási lehetőségek széles választékának köszönhetően tökéletes alkalmazás mind a kezdő, mind a tapasztalt fogadók számára. Emellett a játékosok bónuszok és promóciók sokaságából is választhatnak, így ingyenes fogadásokat és módosított oddsokat is kaphatnak, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a fogadási élményből. 

Az alkalmazás iOS és Android eszközökön egyaránt elérhető.

William Hill 

Ez az alkalmazás nagyszerű élő fogadási funkciót kínál, így amennyiben élőben szeretnél fogadni, erről a sportfogadási irodáról nem érdemes lemaradnod. A weboldal mindeközben egyszerűen használható és könnyen megérthető akkor is, ha új játékosként most indulnál el a sportfogadás világában. A sportfogadási iroda pedig elérhetővé tesz minden népszerű sportágat, így a focitól kezdve a legnépszerűbb Dota 2 mérkőzésekig mindent megtalálsz nála. 

Ráadásul, nagy figyelmet fektet arra is, hogy magas szorzók mellett próbálhassák ki a játékosok a szerencséjüket, így amennyiben fontosnak tartod a nyereményeket is, akkor is kiváló bukméker lehet számodra e William Hill.

Unibet

Az alkalmazás a sportágak széles skáláját kínálja, beleértve a labdarúgást, kosárlabdát, teniszt, jégkorongot és még sok más, ahogy a virtuális sportokat is. Mindazonáltal élő közvetítés és élő fogadás is elérhető, ha az Unibetnél regisztrálsz, ahogy akár arra is lehetőséged van, hogy a legjobb fejlesztők kaszinójátékain próbáld ki a szerencsédet. A felhasználói felület könnyen navigálható, lehetővé téve a felhasználók számára a fogadások gyors és hatékony lebonyolítását. 

Emellett az alkalmazás számos promóciót és bónuszt kínál, köztük visszatérítési és befizetési kedvezményeket is.

A legjobb mobil appok 2023-ban

Ha a legjobb appokat keresed a sportfogadásra, szerteágazó listáról választhatsz, viszont cikkünkben csakis a legjobban keresetteket hoztuk el. Attól függően, hogy élőben szeretnél fogadni vagy épp élő közvetítést szeretnél, változhat, hogy melyik illik hozzád a leginkább, de a fő, hogy olyan appot válassz, ahol biztonságos közegben van lehetőséged a sportfogadásra.

Egyéb népszerű mobil appok 2023-ban:

  • Bet365
  • 20Bet
  • National 
  • LV Bet 
  • 888

Mielőtt viszont regisztrálsz valamelyik sportfogadási appon keresztül, érdemes megnézned az ajánlatait, hogy azt választhasd ki, ami a legjobban illik hozzád. Ezzel biztosíthatod, hogy hosszútávon is kiváló élményekben legyen részed.

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!
2022.12.31.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+