MojAndroid

Ahhoz, hogy megfelelő sportfogadási alkalmazást válasszunk, fontos áttekinteni és megérteni azt a hatalmas és gyors fejlődési szakaszt, amin a technológia, és a sportfogadási oldalak keresztülmentek. Míg régen két fajta sportra tudtál fogadni (kutyafuttatás, lovi), addig ma már ez a szám nagyjából több százra emelkedett, és a lista egyre bővül, például az e-sportokkal. Az e-sport ipar tökéletes példája a modern kornak, hiszen rövid időn belül a számítógépes játékokból valódi sport alakult ki. A gyors sportfogadási lehetőségek az alkalmazások megjelenésével még egyszerűbbé vált, a fogadások piactere pedig a világ számos pontján elterjedt. Megjelentek a jobbnál jobb bukmékerek, melyek egyre színesebb kínálatokkal és bónusz ajánlatokkal rendelkeznek, nem beszélve az élő közvetítésekről, és a fejlett és megbízható fizetési rendszerekről. 

Mindenki ízlése más, ezért minden sportfogadó másképp ítéli meg, hogy az adott androidos sportfogadási app mennyire elégíti ki az igényeit. Habár a szempontok különböznek, funkciókat és szolgáltatásokat tekintve a vélemények azért egyeznek. Ilyen szempont alapján ítélhető meg például az is, hogy a legtöbb fogadó számára fontos, hogy az online sportfogadás tétjeit minél gyorsabban és egyszerűbben meg tudja rakni, valamint a pénz kifizetések is biztonságban, pontosan megérkezzenek. Az sem utolsó szempont, hogy a bukméker élő közvetítéseit jó minőségben és akadozás mentesen lehessen nézni a hordozható készülékről, valamint a mobil alkalmazások könnyen elérhetőek legyenek, és a telepítésük ne igényeljen különösebb szaktudást.

A legjobb android verziós alkalmazások

A legjobb és legkezelhetőbb appok közé azon bukmékerek alkalmazásait lehet sorolni, amelyek a legnépszerűbbek. Ilyen alkalmazásból nagyjából 10-12 sportfogadási appot lehet sorolni, azonban nem szabad alábecsülni a kevésbé népszerűeket sem. A felhasználói visszajelzések nagyszerűen rávilágítanak egyes applikációk előnyeire és hátrányaira, melyek alapján könnyen el lehet dönteni, hogy szeretnénk-e az adott bukméker alkalmazását letölteni és regisztrálni rá, vagy sem.

Egy magas minősítésű android mobil alkalmazásnak fő ismertetőjele az, hogy milyen lehetőségeket kínál mind fogadási sportok, mind pedig bónuszok tekintetében. Tekintsd meg az alábbi listát, amely sport lehetőségeket garantáltan megtalálod a minőségi szolgáltató alkalmazásában. Ezen lista alapján segítünk eldönteni, hogy a bukmékerre érdemes-e regisztrálni.

  • Labdarúgás
  • Tenisz
  • Motorsportok
  • Kézilabda
  • Kosárlabda
  • Jégkorong
  • Vegyes harcművészetek
  • E-sportok (CS:GO, Dota 2, FIFA, League of Legends, Overwatch, Starcraft 2)

Hogyan érhetsz el sikereket a sportfogadási alkalmazásokkal?

Pontosan meghatározott titka sajnos még nincs annak, hogy hogyan lehet a legnagyobb sikereket elérni a sportfogadási alkalmazásokkal, az viszont bizton állítható, hogy a nyerési esélyek sokkal nagyobbak manapság, mint régen. Ez azért van, mert egyre személyre szabottabb bónuszokkal lehet találkozni, amelyek segítenek növelni az esélyeket és a pénz nyereményeket. Ezen bónuszok egyik legnépszerűbb ajánlatai például az üdvözlő bónusz csomagok, melyek általában pénzvisszafizetési összegeket és ingyenes fogadási lehetőségeket tartalmaznak. A heti ajánlatok, valamint alkalmi promóciók segítenek abban, hogy mindig legyen lehetőséged fogadni az alkalmazáson belül. Ezenkívül egyre több a biztonságos platform és fizetési szolgáltató, melyekkel telefonról egyszerű és gyors kifizetéseket lehet tapasztalni.

Többször keveset

Jó tanács, hogy kezdő sportfogadóként inkább többször fogadj, kevesebb pénzértékben. Ehhez hozzátartozik az is, hogy először inkább olyan sportokat válassz, amiknek nagyobb a valószínűsége. Ezzel lehet, hogy az elején kevesebb pénzt fogsz nyerni, viszont mivel ezáltal többször lesz sikerélményed, ezért nagyobb motivációd lesz arra, hogy tovább folytasd a fogadásokat.

Megbízhatóság

A bizalom szerves része a mindennapjainknak, mely nem csak a való életben, hanem a szerencsejátékok és fogadások iparában is nagyban jelen van. Ha például statisztikákat és elemzéseket olvasunk és elhisszük őket, viszont azok hamis tényeken alapulnak, akkor az a későbbiekben ahhoz vezet, hogy nem jönnek be a tippjeink, és lehet, hogy csak későn fogunk rájönni arra, hogy hol rontottuk el a fogadást. Emellett az android alkalmazások visszajelzései és értékelései is nagyban hozzásegíthet ahhoz, hogy a legjobb appot válasszuk. Érdemes tehát olyan emberek tanácsait megfogadni, akik szakértők a témákban, és értenek az adott sporthoz vagy fogadó oldalhoz. Szerencsére ma már könnyen és gyorsan ki lehet szűrni a csaló oldalakat, és egyre több megbízható platformmal találkozhatunk. Ez a forrás lehet akár egy magazin, közösségi hálózat vagy egy híroldal is, a lényeg az, hogy hiteles információkat kapjunk az adott sportággal és fogadási alkalmazásokkal kapcsolatban.

Ne érzelemből fogadj

Számos fogadó tapasztalatait és tanácsait lehet olvasni az interneten, miszerint többségük kezdőként beleestek abba a hibába, hogy mindig arra a csapatra vagy játékosra tette meg tétjét, amelynek szurkolt. Fontos észben tartani azonban, hogy a kedvenc csapatunk nem feltétlen akkor nyer, ha szurkolunk neki, ez pedig a fogadás kárára mehet. Egy sportfogadásnál elengedhetetlen a hideg fejjel való reális gondolkodás.

Ha választani kell, egyre több fogadó választ olyan bukmékereket, akik rendelkeznek alkalmazással is. A legjobb android applikációk tökéletesen kielégítik az igényeket, ráadásul elég csak egyszer letölteni őket, ellentétben a weboldalakkal, amikre akár perceket is kell várni, míg egy-egy élő közvetítés vagy sport betölt. A mobil applikációk segítségével bárhonnan megtehetjük a téteket, emellett nem kell azért aggódni, hogy a banki- vagy személyes adataink rossz kezekbe kerülnének. Ha még nem tudtad eldönteni, hogy mely fogadási alkalmazást szeretnéd letölteni, érdemes az értékeléseket átböngészni, mert a legtöbb ilyen visszajelzésben fontos információkra bukkanhatunk akár a regisztrációval, bónusz ajánlatokkal, vagy akár a fizetésekkel kapcsolatban.

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!
2022.12.31.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+