MojAndroid
(x) hirdetés

A YouTube végre elérhetővé teszi a „várólistához adás” funkciót az Android és iOS Premium felhasználók számára. A funkció már elérhető az okostévékre készült YouTube alkalmazásban és az asztali verzióban is. A YouTube szerint az „add to queue” funkciót január 28-ig tesztelik, hivatalos bevezetése pedig az azt következő napokban fog megtörténni.

A YouTube Premium mobilos felhasználóinak a beállítások oldalára kell menniük, és az „Új funkciók kipróbálása” menüre kell kattintaniuk. A YouTube alkalmazás ezután újra betöltődik, és a videók alján található hárompontos menü segítségével elkezdhetik a videókat hozzáadni a lejátszási sorhoz.

Az új várólista opció ugyanúgy fog működni, mint a tévén és az interneten, és bármilyen kívánt videót hozzáadhatunk a listához. A videók sorrendben fognak lejátszani egymás után, és a felhasználóknak lehetőségük lesz a klipek eltávolítására és sorrendjének átrendezésére egy legördülő menü segítségével. A lista törlési lehetőséggel is rendelkezik majd, amellyel törölhetjük majd az összes videót.

(via)

2022.12.16.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+