MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi 13 bemutatója előtte a cég felfedte a Pro kamerájának néhány kulcsfontosságú funkcióját. A kiadott előzetesek szerint a fő kamera 50 MP-es 1”-es Sony IMX989 szenzort kap, míg a teleobjektív 75mm-es lesz.

A Xiaomi egy 20 másodperces videóban elárulta, hogyan fog működni az új „lebegő” teleobjektív – a megoldás “közelebb mozgatja az elemeket” a végtelen fókusz elérése és a távoli tárgyak felvétele érdekében, amikor pedig közeli felvételt szeretnénk készíteni (10 cm-ig), akkor az elemek távolodnak. A megoldást a Leica know-how-jával fejlesztették ki, amelynek márkajelzése ismét a telefon hátoldalán található.

A Xiaomi 13 Pro egy kiszivárgott videóban is megjelent, felfedve a kamera kialakítását és néhány érdekes specifikációt, például a MIUI 14-et, a 8/128 GB-os memóriaváltozatot és a Qualcomm lapkakészlettet 3,19 GHz-es CPU-val, amely nem meglepő módon a Snapdragon. 8 Gen 2.

A Xiaomi 13 sorozat LPDDR5X RAM-mal és UFS 4.0 tárolóval rendelkezik a lendületes teljesítmény érdekében. Az egyelőre elhalasztott eseményen a Xiaomi 13-at és a Xiaomi 13 Pro-t, valamint egy hordható Xiaomi Watch S2-t és a MIUI 14 interfész bejelentését várjuk.

2022.12.02.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+