MojAndroid
(x) hirdetés

A Fossil tavaly mutatta be Gen 6 névre keresztelt okosóráját, amelyet Snapdragon Wear 4100+ chip hajt meg. Idén nem gondolták túl a dolgot és ehhez a modellhez nyúltak hozzá, de úgy, hogy az igazi alternatívát jelenthessen akár egy Apple Watch rajongó számára is. A most megjelent Wellness Edition tehát a tavalyi lapkával érkezett, azonban már Wear OS 3-at futtat, így ez a Fossil első ilyen órája.

Az óra támogatja a YouTube Music és Spotify appokat is, azonban Google Asszisztens sajnos még nincs, csak Amazon Alexa. Az új Wellness app viszont olyan funkciókat vonultat fel, mint az  a vér-oxigénszint mérés, a pulzus és alvás figyelés, valamint természetesen számtalan sportolási formát képes felismerni.

Az 1,28 hüvelykes OLED-kijelző always-on módot is kapott, 1 GB RAM és 8 GB tárhely fért a 44 mm-es házba, amely fekete, ezüst és rozéarany lehet.

A Fossil nem titkolt célja, hogy Apple Watch felhasználókat nyerjen meg magának, és ezzel a specifikációval és designnal, na meg 299 dolláros árával lehet is rá esélye.

2022.10.19.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+