MojAndroid
(x) hirdetés

Betartja az ígéretét a Netflix, jön a reklámokkal teletűzdelt csomag. Az első tizenkét piac között biztosan ott lesz az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Mexikó és Ausztrália.  Nagy-Britanniában havi 5 fontba, az Egyesült Államokban 7 dollárba kerül a reklámos Netflix.

A reklámtámogatott modellben nem egyszerre lesz elérhető minden film és sorozat. Illetve vannak filmek, amelyek a reklámos csomagba egyáltalán nem kerülnek bele. A cég úgy tervezi, hogy óránként öt percnyi reklámot ad el, amelyek a filmek elején és közepén kapnak helyet.

A most bejelentett ár nagyjából kétharmada a reklámmentes árnak, ha pedig forintra átszámoljuk, akkor a jelenlegi árfolyamon 2400 Ft illetve 3000 Ft-nak felel meg. Ez az ár reklámokkal is drágább, mint nálunk az alapcsomag, így ha egyszer elérhetővé teszi ezt a csomagot, akkor lényegesen olcsóbban kell majd adnia, hogy megérje erre a csomagra váltani.  A magyar előfizetőknek be kell érniük a 2500 forintos alap, a nagyobb felbontás és két gépes licencet tartalmazható standard vagy a négyképernyős és 4K-s módot adó 4500 forintos prémium csomaggal.

(via)

2022.10.18.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+