MojAndroid
(x) hirdetés

Már májusban lehetett arról hallani, hogy a Huami egy nagyon komoly strapa okosórával készül ebben az évben. A bemutatóra pedig most került sor; debütált az Amazfit Falcon, ami a repülőgépeknél is használt TC4 titánium unibody formát kapott, ez a gyártó szerint a stílus és a strapabírás ötvözete, méghozzá rozsdamentesen.

A Falcon ráadásul 15 katonai szintű tesztet is teljesített és MIL-STD-810G minősítést kapott, sőt, 200 méterig vízálló a 20 ATM vízállóságnak köszönhetően.

Az óra számlapja 1,28″-es, az AMOLED panel 416 x 416 pixelt jelenít meg, a pontszerű maximális fénysűrűsége pedig 1000 nit. Zafírlkristály üveg védi, a Mohs skálán 10/9-es erősségű üveg ez, lényegében csak a gyémánt keményebb nála.

Az Amazfit újdonságának másik vonzereje lehet a kétcsatornás GPS, ami egyszerre hat műholdkapcsolattal igyekszik a lehető legpontosabb helymeghatározásra. Olyan plusz funkciókat is kínál, hogy képes megadni a legrövidebb útvonalat visszafelé, ha éppen sietnénk.

Az Amazfit Falcon képességei közé tartozik a 150 sporttevékenység támogatása, a véroxigénszint és pulzusmérés, a stresszint és alvásfigyelés, de akár külső eszközökhöz is csatlakoztathatjuk a készüléket, hogy az egészségügyi adatok még precízebbek legyenek.

Az órán Zepp OS fut, az elmentett értékek pedig szinkronizálhatók a Google Fit, Apple Egészség, Relive, Strava vagy éppen Adidas Running appokba is. A készülék 500 mAh-s akkumulátort kapott, ami normál használattal két hétig, erősebb esetén egy hétig bírja, tölteni pedig mindössze két óra az öt pines csatlakozónak köszönhetően.

A 2,4 GHz-es Wifivel, Bluetooth 5.0 BLE-vel ellátott, 22 mm-es szíjjal és 64 grammos tömeggel bíró Amazfit Falcon 500 eurós áron nyit Nyugat-Európában, ami mostani árfolyamon bő 200 ezer forintot jelent. További információt a hivatalos weboldalon lehet találni.

(via)

(x) hirdetés
2022.10.17.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+