MojAndroid
(x) hirdetés

Az új üzleti tarifák nettó havidíját 2022 Ft-os árponton rögzítette az év végéig a Yettel, beleértve a legnagyobb csomagokét is. Ezen felül számos, jellemzően kis- és középvállalkozások számára előnyös lehetőséget is kínál, mint az akár 95 ezer forintos előfizetésenkénti készülékkedvezmény, a tarifákba alapértelmezetten elérhető EU-s nemzetközi hívásindítás lehetősége vagy a Prime tarifák esetén a kiemelt ügyfélszolgálati elérés.

A közelmúltban a Yettel az üzleti ügyfelek aktuális igényeihez igazodva újította meg üzleti tarifakínálatát, így a klasszikus, kis- és középvállalatokat célzó ajánlatok között is megjelent a „Prime” lehetőség, közte a belföldön korlátlan hang-, adat- és SMS-forgalmat, sőt korlátlan EU-s nemzetközi hívást biztosító Yettel Business Prime Max csomag is. A kialakított üzleti tarifák – a kisebb csomagokat is beleértve – közös jellemzője, hogy jelentős készülékvásárlási kedvezményt biztosítanak – már a legkisebb csomagnál is nettó 45 ezer forint mértékűt –, ráadásul ezek a kedvezmények előfizetésenként összevonhatóak, azaz egy vállalkozás több előfizetését megillető kedvezmény egyetlen magasabb árú készülékre is összevonhatja, így tovább csökkentve az elérhető árat. Ugyanígy minden üzleti tarifa része az EU-s roamingkereten túl a tarifában alapértelmezetten elérhető EU-s nemzetközi híváskeret is, amely a tarifa nagyságától függően 75 perctől akár korlátlan EU-s nemzetközi híváslehetőséget is nyújthat.

Az év végéig további jelentős kedvezmény érhető el: bármely újonnan megrendelt publikus üzleti tarifa esetén nettó 2022 forintos árponton rögzítette a tarifák havidíját a szolgáltató, szerződéskötéstől egészen 2022. december 31-ig, 2 év hűségvállalás esetén. Szintén előny, hogy az üzleti előfizetések készülékvásárlás nélkül is megköthetők.

„Akciók rendszeresen vannak, de most az ismert gazdasági körülmények miatt a szokásosnál nagyobb mértékben szeretnénk támogatni a kis- és középvállalkozások működését, ezért döntöttünk úgy, hogy ilyen hosszú időre és ilyen nagymértékű kedvezményt biztosítunk számukra. Üzletmenetükhöz pedig biztosítjuk az európai szinten is kiválónak tekinthető mobilhálózatunkat.” – mondta el Fülöp Gábor, a Yettel üzleti értékesítési és marketing igazgatója.

(x) hirdetés
2022.10.06.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+