MojAndroid

A Xiaomi bejelentette, hogy megkezdi új AIoT-termékeinek nemzetközi értékesítését. Ezeket arra tervezték, hogy kényelmesebbé, élménytelibbé és sportosabbá tegyék a hétköznapjainkat: ilyen szerepet szán a cég az új Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívónak, a nedves-száraz Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum porszívó családnak, a Xiaomi TV Q2 televízióknak, a Xiaomi Smart Band 7 Pro okoskarkötőnek és a Redmi Pad táblagépnek.  

Elképesztő takarítási képességek, jóformán emberi beavatkozás nélkül: Xiaomi Robot Vacuum X10+ 

A Xiaomi Robot Vacuum X10+-t, a Xiaomi legújabb robotporszívó-sorozatát azért alkották meg, hogy minden korábbinál könnyebb legyen a házimunka, minimális emberi beavatkozással. Egy okos dokkoló is része a terméknek, amelynek segítségével a készülék képes kiüríteni a porszívó portartóját, megtisztítani a felmosó párnáit, újratölteni a víztartályát, nedvesen tartani felmosó ruháit, sőt meg is szárítja őket – így akadályozva meg, hogy a készülék használaton kívül áporodottá váljon. Automatikus működés a javából – a takarítás ezzel a készülékkel tényleg gyerekjáték.

Ez a sokrétű takarítóeszköz ráadásul sokféle felületen alkalmazható. A felmosó párna magától felemelkedik, amikor a beépített ultrahangos szenzor azt érzékeli, hogy szőnyeghez ért a porszívó. Ilyenkor a porszemcséket hozzávetőleg 4000 Pa szívóerővel gyűjti össze a készülék1. A két forgó felmosópárna képes felsúrolni a padlót, hogy eltüntesse a foltokat. Ez a sokoldalú takarítótárs egy mozdulattal elvégzi az egész ház takarítását, hogy a felhasználók megszabaduljanak az időigényes és ismétlődő házimunkától egy fárasztó munkanap után.

A Xiaomi Robot Vacuum X10+ porszívót az S-Cross AITM rendszer működteti, amely segít a készüléknek kikerülni minden olyan tárgyat, amely takarítás közben az útjába kerülhet. A gép kétsoros lézert és egy RGB-kamerát alkalmaz a tárgyak észlelésére. Az LDS navigációval a készülék tervet készít, hogy minél hatékonyabban járja be a feltakarítandó területet, függetlenül a ház méretétől és berendezésétől. A robotporszívó megkapta a TÜV Rheinland tanúsítványát, amely azt igazolja, hogy a kibervédelmi és adatvédelmi képességei a legmagasabb kívánalmaknak is megfelelnek.

A Xiaomi Robot Vacuum X10+ 899 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan október végétől a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül. 

Egy lendülettel végig porszívózza a házat: Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series 

Ez a Xiaomi első nedves-száraz porszívócsaládja: a Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series. A széria tagjait úgy tervezték, hogy minden háztartásban kifogástalan munkát végezzenek. A sorozatnak két kézi modellje van – a Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum és a Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum; mindkettő mestere a takarításnak, és mindkettőnek három alapvető funkciója van – porszívózás, felmosás és súrolás. Egy intelligens szennyeződés-detektor és a beépített adaptív funkció teszi képessé a készülékeket arra, hogy a szívó, tisztító erőt az adott felületen található por, szennyeződés mennyiségéhez igazítsa. Bármilyen kosz, akár nedves szennyeződés vagy szőrcsomó is, amit a kedvenc kisállat hagyott maga után, egy mozdulattal eltüntethető.

A Xiaomi tisztában van azzal, hogy minden otthon más és más, ezért különböző tisztítási módot igényel. Éppen ezért a Xiaomi kétféle modellt kínál ebben a sorozatban, alkalmazkodva a változó igényekhez. A Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum porszívót két, 75°C-os tisztítási móddal látták el, amellyel különös alapossággal lehet feltakarítani a padlót vagy szőnyeget. Ez a készülék képes kitisztítani önmagát, újratölteni a víztartályát, és automatikusan kiszárítani magát a dokkoló állomásán.

A Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum porszívó azokban az otthonokban ideális választás, ahol a sarkokat és a padlószegélyeket nehéz elérni a hagyományos porszívóval. A takarítás gyerekjáték a készülék speciálisan kialakított gubancmentes görgős keféjével, amely nagy területet képes lefedni, és egy 90 fokban állítható nyéllel is rendelkezik, amely segít elérni a bútorok alatti padlófelületeket.  

A Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series 599 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan október végétől a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül.

Ilyen az igazi kvantumtelevíziózás: itt a Xiaomi TV Q2 termékcsalád  

A legújabb Xiaomi TV Q2 termékcsalád kivételes képminőséget nyújt a legújabb Quantum Dot Display technológiának köszönhetően. Három különböző méretű televízió tagja a termékcsaládnak. Mindegyik 4K Ultra-HD felbontású, csúcsminőségű készülékek, vagyis képesek megfelelni a legkifinomultabb igényeknek is a képminőség terén: élénk és élethű színeket produkálnak, a mozgások megjelenítése közben tiszta képátmeneteket biztosítanak. Ezeket a képmegjelenítési tulajdonságokat egészíti ki a Dolby VisionTM IQ és Dolby Atmos® , audiovizuális páros, illetve a környezetifény-érzékelők, amelyek révén a Xiaomi TV Q2 tévék képesek folyamatosan felmérni a környezeti fényerőt, és ehhez igazítják a képernyő képének megvilágítását. Mindeközben a készülék hangminősége is kiváló, vagyis az audiovizuális impulzusokra kiéhezett nézők felejthetetlen moziélményben részesülhetnek.

Ne feledkezzünk el a beépített Google TV rendszerről sem, amely e sorozatban elsőként jelenik meg a Xiaomi kínálatában, gondoskodva arról, hogy a nézők az ízlésüknek, érdeklődésüknek megfelelő tartalmakhoz juthassanak hozzá, és hogy a szórakozásnak soha ne legyen vége. A termékcsalád készülékei okosotthon-központként is funkcionálnak a Google Assistanttal kiegészülve3: a felhasználók ennek segítségével akár hangutasítással is irányíthatják a párosított okoseszközeiket az otthonuk bármely részében.

A tévékre alapértelmezett módon feltelepítették a Xiaomi TV+ applikációt, amely további tartalmakat kínál – például mozifilmeket – vagyis minden szükséges alkalmazás egy helyre, a tévéképernyőre kerül az okosotthonban.  

A Xiaomi TV Q2 Series 599 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető várhatóan év végétől a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül.

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!
2022.10.05.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+