MojAndroid

A Garmin új modelekkel egészíti ki Venu okosóráinak sorozatát. A cég bemutatta a Venu Sq 2 és Venu Sq 2 – Music Edition órákat a berlini IFA 2022 kiállításon. A két óra között a fő különbség, a zenei szolgáltatások terén keresendő: a Music Editon +50 dollárért offline zenelejátszást kínál olyan streaming szolgáltatásokkal mint a Spotify, az Amazon Music és a Deezer. Az óra akár 500 dalt is tárolhat offline módban.  Míg a Music Edition ajánlott fogyasztói ára 300 dollár, az alap modellt már 250 dollárért haza vihetjük.

A Venu Sq 2 sorozat AMOLED kijelzőt kapott és érintésmentesen is fizethetünk vele

A Garmin Venu Sq 2 szögletes designt kapott, színes 1,41 hüvelykes képátlóval. AMOLED kijelző 360×320 pixeles felbontással és mindig bekapcsolt kijelző (AOD) funkcióval rendelkezik. A képernyőt Gorilla Glass 3 védelemmel látták el, amelyet eloxált alumínium keretek foglalnak magukban. A Garmin szálerősítésű polimert is használt a készülékhez. Az óra méretei 40,6 x 37,0 x 11,1 mm, súlya pedig 38 gramm.

A Venu Sq 2 mindazokat az állapotkövetési képességeket kínálja, amelyeket a modern okosóráktól elvárhat. A pulzusszám, a vértelítettség, a stressz, az alvás, a hidratáció és a nők egészségi állapotának monitorozása, beleértve a menstruációs ciklust és a terhességet. Értesítést kapunk, ha az óra bármilyen rendellenességet észlel egészségügyi adatainkban, például rendellenesen magas pulzusszámot mér pihenés közben.

A legújabb Garmin okosóra több tucat fizikai tevékenységet is képes automatikusan vagy manuálisan nyomon követni, például kerékpározást, úszást, futást, golfozást, olyan információkkal kiegészítve, mint az elégetett kalóriák vagy a megtett lépések. Az óra  több mint 25 előre betöltött GPS-alkalmazással és beltéri sportalkalmazással, valamint előre elkészített edzéstervvel érkezik, persze manuálisan is létrehozhatunk edzéstervet magunknak. Az eszköz ATM5 besorolású vízállósággal rendelkezik.

A Garmin nem részletezi a Venu Sq 2 akkumulátorkapacitását, de azt állítja, hogy az óra körülbelül 20 órán át bírja folyamatos, teljes rendszerű navigáció mellett. Ez akár további 20 órával is meghosszabbíthathatót, ha akkumulátorkímélő okosóra módban használjuk a készüléket. Az óra kompatibilis az Android és iOS eszközökkel, támogatja az intelligens értesítéseket, a Garmin Pay érintés nélküli fizetést, valamint bizonyos harmadik féltől származó alkalmazásokat a Connect IQ Store-on keresztül.

Az órák már elérhetőek a Garmin hivatalos oldalán.

 

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!
2022.09.06.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+