MojAndroid
(x) hirdetés

Amint azt a májusi I/O 2022-es kiállításon megtudtuk, a Pixel Watch Bluetooth/Wi-Fi modellben és LTE-s változatban is elérhető lesz. Az információk szerint ez utóbbi változat 399 dollárba fog kerülni az Egyesült Államokban.

Ez ugyanaz az ár, amelyért a legolcsóbb Apple Watch Series 7-et is megkaphatjuk, azonban az csak Bluetooth/Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, míg a hasonló Samsung Galaxy Watch 5 279 dollár, a Watch 5 Pro pedig 449 dollár. Az LTE modellek mindegyike 499, 329 és 449 dollárba kerül. (Összehasonlításképpen: a most bejelentett Fitbit Sense 2 LTE nélkül 299 dollár.)

Ár tekintetében a Pixel Watch a Samsung belépőtermékei és az Apple termékei között helyezkedik el, míg a Fitbit a Google kedvezőbb árú okosórájaként szolgál. A Galaxy Watch-hoz képest a Google újrahasznosított rozsdamentes acélt használ a tokhoz, amelyért az Apple prémiumot (699 dollárt) számít fel, valamint ott a zafírkristály számlapot is kapunk, a Pixel Watch azonban nem fogja ezt a prémium fedőüveget használni.

A várakozások szerint a Google egyszerre fogja bemutatni a Pixel Watch-ot a Pixel 7 és 7 Pro telefonokkal együtt.

(via)

2022.09.01.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+