MojAndroid
(x) hirdetés

A Windows Phone platform ugyan már régen megszűnt, azonban a lelkes közösség a mai napig próbálja életbe tartani. Most az egyik elszánt rajongó lépett érdekeset, amikor az egyedi androidos launcherek lehetőségét kihasználva megpróbálta a Windows 10-et egy Samsung Galaxy Z Fold 4-re szuszakolni.

Spurrell lényegében egy launchert használt, hogy hamis Windows Phone-élményt hozzon létre a Galaxy Z Fold 4 külső kijelzőjén, egy második launcherrel pedig megoldotta, hogy a belső kijelzőn a Windows 10 beállítási lehetőségei jelenjenek meg. Most a Spurrellnek gyakorlatilag van egy olyan androidos eszköze, amely bár a Samsung egyik újdonsága, szoftveresen inkább hasonlít egy Windows 10-et futtató táblagépre.

Sőt, nem csak úgy néz ki mint a Windows, hanem hasonlóan is működik:  Start gombbal, a Windows 10-hez hasonló beállítási panellel és sok mással, ami a Windows 10-ben is megtalálható, így tehát nem csak egy egyszerű indító képernyőt rakott össze.

Spurrell a Square Home indítót használta a külső képernyőhöz és a Win-X Launchert a belső képernyőhöz. Ha Galaxy Z Fold 4-ed van (vagy bármilyen Galaxy Z Fold), akkor akár te is megpróbálhatod reprodukálni. Akárhogyis, ez a megoldás érdekesebbnek tűnik, mint a cég által létrehozott Surface Duo. Oszd meg velünk kommentben, hogy mit gondolsz!

2022.08.29.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+