MojAndroid
(x) hirdetés

A Netflix egy olcsóbb, hirdetésekkel rendelkező csomagon dolgozik, hogy új előfizetőket vonzzon, és megakadályozza a további felhasználói lemorzsoládást. A Bloomberg szerint ez az új csomag a jelenlegi 15,49 dolláros havi előfizetési díj felébe kerülhet.

Az újság arról számol be, hogy a Netflix havi 7-9 dolláros előfizetés díjjal fogja bevezetni az új csomagot. Az alacsonyabb havi díjért cserébe óránként 4 perces reklámszünetet kapnának a felhasználók, amelyek nem lesznek átugorhatóak vagy tekerhetőek és természetesen a filmek / sorozat epizódok közepén fognak elindulni, nem az elején vagy a végén.

A cég terveit ismerők azt mondták a Bloombergnek, hogy a szolgáltató kisebb üzleteket szeretne kötni a hirdetőkkel, mert nem akarja elriasztani a közönséget a túlzott hirdetési szpotokkal. A célzott reklámozást sem akarja túlzásba vinni, így a legtöbb néző ugyanazokat a hirdetéseket fogja látni. A korábban bejelentetteknek megfelelően a Netflix a Microsofttal működik majd együtt a hirdetések kiszolgálásában.

Tehát mikor érkezik a Netflix hirdetésekkel támogatott csomagja? Az információk szerint ez a csomag még idén, az utolsó negyedévben megjelenhet, és az előfizetők elsőkörben a Netflix számára legfontosabb 6 piacon férhetnek majd hozzá. Ezek a piacok még nem publikusak, így arról jelenleg nincsennek információk, hogy Magyarország köztük van-e. A globális bevezetés jövőre váható.

A cég korábban megerősítette, hogy nem minden tartalma lesz elérhető a hirdetéses csomagban, itt leginkább a licenszelt tartalmakra utalt a szolgáltató, a saját gyártású tartalmakra ez a kikötés nem fog vonatkozni.

.

2022.08.29.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+