MojAndroid
(x) hirdetés

A Spotify három hónapos ingyenes előfizetést kínál új előfizetőinek. A három hónapos ajánlat az új egyéni és diák előfizetők számára érhető el, míg az új Spotify Duo és családi előfizetők egy hónapot kaphatnak ingyenesen. Az ajánlat a korábbi Premium-tagok számára nem érhető el, de a Spotify lehetőséget ad azoknak, akik július 15-e előtt mondták le az előfizetést, hogy amennyiben újra feliratkoznak a prémium csomagra, akkor 1 havi díj áráért +2 hónapot kapjanak ingyenesen.

Az új ajánlat szeptember 11-ig, vasárnapig érhető el és a három hónapos próbaidőszak lejárta után a teljes díjat kell kifizetni a szolgáltatásért, természetesen bármikor lemondható, így a próbaidőszak alatt is. Az érdeklődők a Spotify.com/Premium oldalon regisztrálhatnak.

Ez a promóció segítheti a Spotify-t, hogy még jobban fellendítse növekvő előfizetői számát. Az előfizetők száma 188 millióra nőtt a vállalat második negyedévében az első negyedévben jelentett 182 millió Spotify előfizetőhöz képest – a platform teljes felhasználói száma pedig 433 millióra nőtt az első negyedévben jelentett 422 millióról.

A Spotify a közelmúltban néhány új funkcióval is bővült, mostantól külön lejátszási és keverési gombot kapnak a prémium felhasználók, valamint a cég igyekszik újratervezni a felületet, hogy a zenék és a podcastok minél jobban elkülönöljenek egymástól. Azonban sajnos az ígért Spotify HiFi-nek még nyoma sincs.

2022.08.18.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+