MojAndroid
(x) hirdetés

Három új terméket is bemutatott a Xiaomi; a Smart Band 7-et, a Redmi Buds 4-et és a Redmi Buds 4 Prót. Kínában pedig már elő is lehet rendelni ezeket, az európai piacra pedig valamikor az év további részében érkeznek majd.

A mostani hír célpontja viszont a legújabb generációs aktivitásmérő, ami immár 1,56″ helyett 1,62″-es kijelzőt kapott, az AMOLED panelen 490 x 192 pixel jelenik meg, de ami a legfontosabb, hogy elérhető lett az always on, vagy mindig bekapcsolt képernyő mód is. A gyártó szerint a használható terület így 25%-kal nőtt egyébként.

Fejlődött a véroxigénszint mérés is, ha pedig ez az érték 90% alá esik, a karcperec automatikusan értesíti a felhasználóját. Már 120 különböző sporttevékenységet ismer a Band 7, ezek közül néhánynak a mérését automatikusan is el tudja indítani.

Továbbra is akár 14 napos üzemidőre képes az aktivitásmérő a 180 mAh-s akkumulátornak köszönhetően, tölteni pedig 2 órán keresztül kell. Nem maradt el az 5 ATM vízállóság, a vibramotor, összesen pedig több mint 100 számlapot lehet már letölteni és beállítani. Nem meglepő módon van NFC-s változat is, kérdés, errefelé melyik kerül majd először forgalomba.

Végösszegek tekintetében még csak kínai árakat tudunk, a sima változat normál ára nettó 13, a NFC-sé pedig nettó 16 ezer forint.

2022.05.25.

+