MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR globális technológiai márka ma Magyarországon is bemutatta vadonatúj prémium termékcsaládjának legújabb tagját – a HONOR Magic4 Pro csúcskészüléket. A forradalmian új zászlóshajó csúcstechnológiával büszkélkedhet, áttörést hozva az okostelefonok között a dizájn, a kijelző, a fotózás, a videózás, a teljesítmény és az adatvédelem terén. A HONOR ezzel együtt bemutatta a vadonatúj HONOR Watch GS 3 okosórát is, amellyel tovább erősíti az okostermék-portfólióját.  

„A HONOR-nál mindig azt kérdezzük magunktól, hogyan oldjuk meg az eszközökkel kapcsolatban felmerülő fájó pontokat, hogy a legjobb termékélményt nyújtsuk a felhasználóknak. A prémium kategóriás HONOR Magic sorozatunk felvonultatja innovatív technológiáinkat, és tanúbizonysága annak, hogy képesek vagyunk folyamatosan megkérdőjelezni az iparági viszonyítási pontokat” – mondta George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. A kiválóságot a dizájn, a kijelző, a kamera, a teljesítmény és a biztonság terén újradefiniálva a HONOR Magic4 sorozat legújabb tagja kiküszöböli a fájó pontokat, és varázslatos élményt nyújt a felhasználóknak.  

Bemutatkozik a HONOR Magic4 sorozat legújabb tagja 

Az ikonikus szimmetrikus kialakítással, a vizuális élményt fokozó kijelzővel, az úttörő fotózási és videózási képességekkel, a kiváló teljesítménnyel és az átfogó adatvédelmi funkciókkal a HONOR Magic4 Pro teljesen új szintre emeli a HONOR zászlóshajó Magic termékcsaládját. 

Kiemelkedő csúcsteljesítmény a teljesen új Snapdragon 8 Gen 1 processzorral  

A legújabb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G mobil platformmal felszerelve a HONOR Magic4 Pro páratlan teljesítményt nyújt a felhasználóknak. Az iparágvezető Qualcomm 7. generációs AI Engine és a Cortex-X2 CPU architektúra támogatásával a HONOR Magic4 Pro ultragyors feldolgozási sebességgel büszkélkedhet, miközben magas szintű hatékonyságot biztosít. Az előző generációhoz képest a HONOR Magic4 Pro 20%-kal növeli a CPU teljesítményét, 30%-kal a GPU teljesítményét és 300%-kal az AI képességeit. A HONOR Magic4 Pro 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel van felszerelve, így a felhasználók zökkenőmentes és stabil teljesítményt élvezhetnek.  

A valódi zászlóshajó teljesítményt nyújtó HONOR Magic4 Pro-t erős HONOR Turbo Engine támogatja, amely maximalizálja a chipset képességeit. A HONOR OS Turbo X biztosítja, hogy a hardver és a szoftver zökkenőmentesen működjön együtt a gördülékenység, az öregedésgátlás és az energiafogyasztás javítása érdekében. A játékteljesítmény optimalizálása érdekében a HONOR a GPU Turbo X révén az iparágban elsőként a mobiljátékokba is bevezeti az AI Super Rendering technológiát, amely kivételesen magas képernyőfrissítési frekvenciát és hálózati kapcsolatot biztosít, miközben kevesebb hőt termel és csökkenti a késleltetést, ezzel megfelelően ki tudja elégíteni a gamerek magas játékminőség és vajsima grafika iránti igényét.

Szimmetrikus kialakítás Quad-Curved kijelzővel 

A HONOR Magic4 Pro a HONOR ikonikus, „A múzsa szeme” néven is ismert, szimmetrikus kamerakialakításával, 6,81 hüvelykes LTPO Quad-Curved kijelzővel és ultrakeskeny kávával rendelkezik, ami igazán magával ragadó látványt és hihetetlenül kényelmes fogást biztosít.

A HONOR Magic4 Pro kijelzője akár 1,07 milliárd színt is képes megjeleníteni, és 100%-ban támogatja a DCI-P3 szabványt, amely a moziban látott élességet, élethűbb színeket, valamint élénkebb játékélményt eredményez. A HDR 10+ videóforrással a HONOR Magic4 Pro képernyőjén megtekintett minden egyes képkocka élénkebb, köszönhetően a nagyobb dinamikatartománynak és a jobb színmegjelenítésnek. Az új generációs LTPO kijelzővel és a HONOR MotionSync technológiával a HONOR Magic4 Pro intelligens frissítési frekvenciát biztosít 1 Hz és 120 Hz között, amely alkalmazkodik a különböző tartalomstílusokhoz, így biztosítva a nagyobb energiahatékonyságot és a zökkenőmentes szórakozás élményét. 

A HONOR Magic4 Pro emellett automatikus és valós idejű SDR-ről HDR-re történő konverziót és megnövelt képkockasebességet biztosít a MEMC technológián alapuló mozgáskompenzációval, így minden típusú tartalom, köztük nagy felbontású videók, csúcstechnológiás grafikák, filmek, játékok esetében magával ragadóbb és hitelesebb élményt nyújt. 

A HONOR Magic4 Pro tökéletes azok számára, akik hosszú órákat töltenek a képernyő előtt, mivel a készülék 1920 Hz-es PWM-mel rendelkezik, ami az LTPO képernyőknél valaha elért legmagasabb PWM, így minimálisra csökkenti a szem megerőltetését és még gyenge fényviszonyok között is kényelmes használatot tesz lehetővé.  A HONOR Magic4 Pro IP68 tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely hatékony védelmet nyújt a por, eső és víz ellen, és akár azt is kibírja, ha 1,5 m mélységű vízbe merül 30 percig.  

Hármas kamera Ultra-Fusion számítógépes fényképezéssel 

A HONOR Magic4 Pro az iparági mércét egy erőteljes hármas kamerakombinációval teszi magasabbra, amely egy 1/1,56 hüvelykes színes érzékelővel rendelkező 50MP-es széles látószögű kamerát, egy 50MP-es 122 o  ultraszéles látószögű kamerát és egy 64MP-es periszkópos telefotó kamerát tartalmaz, mindezt a kategóriájában legjobb Ultra-Fusion számítógépes fényképezés segítségével, amely lehetővé teszi, hogy a készülék nagy felbontású, lenyűgöző tisztaságú képeket készítsen, még távolról is. 

A többkamerás számítógépes fényképezés lehetővé teszi a fúziót a teljes gyújtótávolság-tartományban, kiváló képalkotási képességeket biztosítva. Az 50 megapixeles nagylátószögű kamera és az 50 megapixeles ultraszéles kamera 65%-kal növeli a kép élességét és tisztaságát a számítógépes fényképezés segítségével. A fúziós számítógépes fényképezés alkalmazása után a széles kamerával a 64MP-es periszkópos telefotó kamera 3,5x optikai zoomot és 100x digitális zoomot biztosít, tovább növelve a kép élességét és tisztaságát 160%-kal.    

A HONOR videófelvétel közben is nagy lépést tesz előre a fejlett fényképezés terén. A HONOR Dual Chain Computational Photography and Videography algoritmus segítségével a HONOR Magic4 Pro valóban kiváló minőségű képeket képes készíteni videók készítése közben, amelyet nem korlátoz a videófelvétel minősége, ahogy az más okostelefonoknál megszokott.

Mozifilm minőségű videózás a Magic-Log Movie Masterrel 

A filmes minségű felvételeket kínáló HONOR Magic4 Pro a HONOR Magic-Log Movie Master és az AI Film Effects funkcióval a HONOR az iparágban elsőként kínál 10 bites Log 4K videófelvételt 60fps (képkocka/másodperc) sebességgel, ezzel egy másik iparági mércét is megdöntve.  

A professzionális minőségű filmek készítéséhez általánosan használt Log formátum lehetővé teszi, hogy a felhasználók videóik megjelenését filmszerű színtónusokkal, HDR tisztasággal javítsák. A Cinematic 3D LUT (Look Up Table) képességekkel felszerelt HONOR Magic4 sorozat a Magic-Log formátummal segít a felhasználóknak, hogy videóikat filmekhez illő, kiváló színárnyalatokkal szerkesszék, így a kezdő alkotók hollywoodi stílusú színeket és hangulatokat varázsolhatnak tartalmaikba.  

Nagy teljesítményű 100W-os vezeték nélküli töltés

A HONOR Magic4 Pro egy rendkívül nagy, 4600mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely a HONOR legerősebb SuperCharge kombinációjával biztosítja az ultrahosszú akkumulátor-üzemidőt és az egész napos online kapcsolatot. A 100W-os vezetékes HONOR SuperCharge funkcióval a HONOR Magic4 Pro mindössze 30 perc alatt 100%-os töltöttségre töltődik fel. A HONOR Magic4 Pro szintén elsőként támogatja a 100W-os vezeték nélküli HONOR SuperCharge technológiát, amely mindössze 15 perc alatt 60%-os töltöttségre tölti fel a készüléket. 

Igazán személyre szabott varázslatos élményt nyújt a Magic UI 6.0 

A HONOR Magic4 Pro a legújabb, Android 12 alapú HONOR Magic UI 6.0-val érkezik, amely számos továbbfejlesztett, személyre szabott funkciót kínál, hogy a felhasználók számára világszerte az okos élet élményét nyújthassa. 

A kontextustudatosság, a profil-előrejelzés és a nagyméretű tudásgrafikon révén a Magic UI 6.0 lehetővé teszi, hogy a HONOR Magic4 Pro személyi asszisztensként működjön, intelligensen megtanulva a felhasználó okostelefonos szokásait, hogy személyre szabott alkalmazásjavaslatokat és frissítéseket adhasson, ezzel igazán varázslatos és személyre szabott élményt nyújtva.

Fokozott adatvédelem és biztonság; a Privacy Calling debütálása  

A HONOR Magic4 Pro úttörő új megoldást kínál a hangszivárgásra, ami sokak számára gyakran okoz frusztrációt az okostelefonokkal kapcsolatban. A HONOR Magic4 Pro bemutatja a teljesen új, AI által támogatott és az irányított hangtechnológiával működő Privacy Calling funkciót, amely megakadályozza a hangszivárgást, hogy a telefonhívások privátak maradhassanak.

Az irányított hangtechnológia az első olyan frekvenciamegosztási technológiával rendelkezik, amely támogatja a képernyőn lévő hangkibocsátó modul és a vevőegység egyidejű hangátvitelét. A képernyő és a vevőegység együttműködik, hogy a bejövő hangerősséget a különböző környezeti feltételekhez igazítsa, így biztosítva, hogy még akkor sem hallhatják a mellettünk álló emberek a hívó fél hangját, ha csendes környezetben, például egy liftben tartózkodunk.

A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 mobil platformon alapuló, a Qualcommal közösen fejlesztett HONOR Magic4 Pro kettős biztonsági rendszere (HTEE+QTEE) a világ minden táján megfelel a kulcsfontosságú szolgáltatások fokozott biztonsági követelményeinek. A HONOR Magic4 Pro-t egy független biztonsági chipsettel is felszerelték, amely maximális biztonságot nyújt a jelszavak és a biometrikus adatok, például az arcazonosítás és az ujjlenyomatok esetében is. A HONOR Magic4 Pro 3D-s mélységi kamerájával a 3D-s arcfelismerő biometria még magasabb szintű biztonsággal és védelemmel használható.  

A HONOR Magic4 Pro-t a Qualcomm 3D Sonic Sensor Gen 2-vel is felszerelték, amely a világ legnagyobb teljesítményű, legvékonyabb és legmegbízhatóbb ujjlenyomat-biztonsági megoldását kínálja. Az előző generációhoz képest 77%-kal nagyobb ujjlenyomat-olvasó felülettel, 1,7-szer több biometrikus adat rögzítésével és 40%-kal nagyobb sebességgel a HONOR Magic4 Pro lehetővé teszi az egyérintéses hitelesítést, amely fény helyett hanghullámokat használ a felhasználók felismeréséhez és védelméhez. 

Szín, ár és elérhetőség   

A fekete mellett a HONOR Magic4 Pro vadonatúj, lenyűgöző ciánkék színben is elérhető. Ezek a prémium színek megtestesítik a HONOR kézművesség terén szerzett gazdag tapasztalatát és történelmét az esztétikusan kellemes, prémium dizájnnal rendelkező termékek kifejlesztésében. A HONOR Magic4 Pro előrendelési ajánlata 2022. május 23-tól elérhető, melynek keretein belül minden okostelefon mellé egy HONOR Watch GS 3 okosóra is jár. Az előrendelési akció 2022. június 6-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. A HONOR Magic4 Pro 469 990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron lesz elérhető június 7-től a hazai kiskereskedelmi forgalomban. 

2022.05.23.

+