MojAndroid
(x) hirdetés

Az újjászületett DMC a közösségi médiában osztott meg egy rövid hangulatfokozó videót, amiben az új elektromos autója látható hátulról néhány másodperc erejéig. Az biztosra vehető, hogy a legendás DMC-12-esre hasonlítani igyekvő villanyautó megfelel a legújabb dizájntrendeknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DeLorean Motor Company (@deloreanmotorcompany) által megosztott bejegyzés


A videóban egy koncepció látható, amelyet május 31-én leplez le a gyártó. A DeLorean EVolved néven emlegetett új modell a jelek szerint a hátsó ablakon lévő redőnyök mellett a sirályszárnyas ajtóelrendezést is megtartja, erre egy korábbi videó utalt.

Bár most nem mutatták meg, azt is lehet tudni, hogy a körbefutó lámpasor lefelé nyúlik. Két párhuzamos LED-sor található rajta, feltehetően a fékek és az irányjelzők számára. Egy korábban kiadott sajtóanyagban a lökhárító alsó sarkában a cég neve is látható volt, amelyet a megvilágított „DELOREAN” felirat egészített ki.

A következő hónapokban több autót is szeretne bemutatni a DMC, amelyek a DeLorean 1990-es, 2000-es és 2010-es interpretációjaként szolgálnak. Ezt az ígéretet a vállalat vezérigazgatója, Joost de Vries tette körülbelül egy hónappal ezelőtt egy podcastben.

További e-autós cikkekért kattints az Alapjáratra!

Ez a cikkajánló az Alapjárat.hu-val való együttműködésünknek köszönhetően jelent meg.

2022.05.06.

+