MojAndroid
(x) hirdetés

HUAWEI Mesh WiFi 3: a nagyobb háztartások és kisebb irodák megbízható hálózati megoldása

A HUAWEI WiFi Mesh 3 router nagy teljesítményű, egész otthonra kiterjedő, 2, illetve 3 egységből álló rendszer, amely tökéletes választás azoknak, akik hálózati megoldások széles skáláját szeretnék magukénak tudni. Az új intelligens mesh router támogatja a HarmonyOS Mesh+ rendszert, biztosítva a legjobb Wi-Fi 6 Plus mesh teljesítményt, ezáltal akár 3000 Mbps sebesség is elérhető az eszköz segítségével. A nagy sebesség stabil hálózati hátteret biztosít minden online tevékenységhez, legyen szó 4K filmek és nagy fájlok letöltéséről, számítógépes játékról, online oktatásról vagy irodai alkalmazások használatáról. 

A WiFi Mesh 3 támogatja az AX3000 kétsávos hálózatot, amely az 5 GHz-es sávból 2402 Mbps-ig, a 2,4 GHz-es csatornából pedig 574 Mbps-ig terjed. A kétsávos router együttes teljesítménye elegendő lehet az egyre növekvő háztartási felhasználási igények kielégítésére.

A HUAWEI WiFi Mesh 3 könnyen beállítható, nem igényel műszaki szakértelmet. A felhasználóknak csak csatlakoztatniuk kell a routereket az áramellátáshoz, és követniük kell a HUAWEI AI Life App utasításait otthoni hálózataik beállításához. NFC-képes Android okostelefon esetén a One-Touch funkciónak köszönhetően akár egyetlen érintéssel is lehetséges csatlakozni az otthoni hálózathoz, így nincs szükség Wi-Fi név vagy jelszó megadására. 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 egyetlen egysége 200 négyzetméter Wi-Fi-lefedettséget biztosít. A felhasználók összekapcsolhatják a három intelligens routert egy közös mesh hálózat kialakítása érdekében, amely 600 négyzetméteres területen biztosít lefedettséget. Mivel az eszköz kifejezetten nagy háztartások számára készült, a HUAWEI WiFi Mesh 3 akár 250 egyidejűleg csatlakoztatott eszközt is képes támogatni.

A HUAWEI WiFi Mesh 3 három adaptív Gigabit WAN/LAN porttal is rendelkezik. Mindemellett szülők számára a beépített szülői felügyeleti beállítások is elérhetőek, amelyek segítségével időkorlátokat és tartalmi korlátozásokat állíthatnak be gyermekeik számára.

Az adatvédelmet és a biztonságot a HUAWEI HomeSec™ védi, amely támogatja a legújabb titkosítási szabványokat, és védi a felhasználókat a rosszindulatú támadásoktól. 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 várhatóan április közepétől lesz elérhető, a 2 egységből álló szett esetében ajánlott fogyasztói ára: 69.990 Ft, a 3 egységből álló szett esetében ajánlott fogyasztói ára 99.990 Ft. 

(x) hirdetés
2022.03.25.

+