MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei saját operációs rendszerével, a HarmonyOS-szel felszerelt HUAWEI MatePad elegáns, letisztult vonalat képviseli. A készülék mellé HUAWEI Smart billentyűzet is tartozik, amely automatikusan párosítható a HUAWEI MatePaddel, így a táblagépet hordozható laptoppá alakítja. A billentyűzet összehajtva vékony és masszív elülső és hátsó tokká alakul, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és sérülésektől.

A magával ragadó audiovizuális élményhez járul hozzá a 2K felbontású HD kijelző, amely támogatja a többérintéses funkciót. A tablethez külön megvásárolható, második generációs HUAWEI M-Pencil érintőceruza precíz nyomásérzékenységgel bír, így képes a kézírást azonnal szöveggé konvertálni. 

A tabletet úgy tervezték, hogy könnyedén együtt tudjon működni más okoseszközökkel. A „Több ablak egyetlen alkalmazáshoz” funkciónak köszönhetően egyszerre négy alkalmazást követhető nyomon egy kijelzőn, amely nagyban hozzájárul a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzéshez.

A HUAWEI MatePad 10,4”-os tablet a Huawei HiSilicon Kirin 710A nyolcmagos processzorral van felszerelve. A táblagép két változatban érhető el: LTE és kizárólagos Wi-Fi-s verzió. A készülék nano-SIM kártyanyílással (LTE verzió) rendelkezik, támogatja a Wi-Fi 5 nagysebességű hálózati kapcsolatot, valamint olyan helymeghatározási és navigációs lehetőségeket biztosít, mint a GPS és a BeiDou.

Mindemellett a MatePad 7250 mAh akkumulátor-kapacitása rendkívül hosszú használati idő biztosít, így változatos felhasználás mellett is sokoldalú, kitartó társ lehet a mindennapokban, legyen szó irodai vagy otthoni használatról. 

A HUAWEI MatePad várhatóan április második felében lesz kapható, ajánlott fogyasztói ára: 129.999 Ft.

2022.03.25.

+