MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung bemutatja 2022-es televízióit, a Neo QLED és a Lifestyle, valamint a legújabb Samsung OLED sorozatokat. A vállalat Képernyők mindenkinek! jövőképének megfelelően, a személyreszabható felhasználói élmény érdekében a fejlesztések minden eddiginél több választási lehetőséget biztosítanak a szórakoztatás, a technológiai megoldások és a formatervezés terén.

A Samsung célja lehetővé tenni felhasználói számára, hogy az érdeklődési körüknek, a preferenciáiknak és az életmódjuknak megfelelően alakíthassák ki a technológiai környezetüket. A személyre szabhatóság minden eddiginél fontosabbá válik. A legújabb kijelzőtechnológiáknak, funkcióknak és formatervezési megoldásoknak köszönhetően idén valóban újrafogalmazzuk a televíziók otthonokban betöltött szerepét – mondta el Craig Cunningham, a Samsung Electronics Europe TV/AV termékekért felelős vezetője. – A vállalat minden felhasználó számára optimális megoldást biztosít, legyen elsődleges szempont a lenyűgöző 8K moziélmény, az edzéshez is kiváló osztott képernyő, vagy épp a lakás berendezéséhez illeszkedő formatervezési megoldások.”

Neo QLED 8K

A Samsung prémium portfoliójának csúcskészüléke, a Neo QLED 8K modell, kifinomult színmegjelenítéssel, kontrasztokkal, lenyűgöző képminőséggel, és egyedi megoldásokkal érkezik.

A mesterséges intelligencia alapú 8K Neural Quantum Processzornak köszönhetően még lenyűgözőbb a képminőség és a részletek megjelenítése. Az egyre kiterjedtebb 8K ökoszisztémának köszönhetően a felhasználók még egyszerűbben jeleníthetik meg a Samsung Neo QLED 8K televíziókon a Galaxy S22 okostelefonokkal készített 8K felbontású tartalmakat.

·       Kiváló teljesítmény: A Samsung 8K Neural Quantum Processzorának és a 8K-felskálázásnak köszönhetően még kiemelkedőbb a képminőség és a felhasználói élmény, legyen szó akár a legújabb kasszasiker lassú svenkjeiről vagy az akciódús sportjelenetek megjelenítéséről.

·       Felsőkategóriás kontraszt és fényerő: A hagyományos LED-ek méretének 1/40-edét jelentő MiniLED-nek és a 8K Neural Quantum Processzornak köszönhetően az új modellek drámaibb képsűrűség és kontraszt megjelenítésére képesek. A teljesítményt tovább fokozza a 14 bites mélységgel vezérelhető fényerő és a tükröződésmentes réteg, amely csökkenti a tükröződést és az egyéb zavaró tényezőket.

·       A lenyűgöző Infinity One kialakítás egyedi, 15,2 mm és 18,1 mm[1] közötti mélységű, rozsdamentes acél bevonatú, szupervékony panelt jelent.

·       A QN900B készülékek az egyedülálló hangzásvilágot a 90W 6.2.4-csatornás megoldással érik el, amelynek köszönhetően a hangok szintre életre kelnek. A széria történetében először Smart TV-to-Soundbar Dolby Atmos csatlakoztathatósággal elérhető Samsung soundbaroknak köszönhetően még lenyűgözőbb hangzás érhető el.

A 2022-es Samsung Neo QLED 8K készülékek Magyarországra három sorozatban, QN900, QN800 és QN700, valamint négy különböző, 55-, 65-, 75- és 85 colos méretben érkeznek 2022. április 10-től.

Lifestyle TV modellek

A televíziók hangsúlyos szerepet játszanak a modern otthonok berendezésében, ahol egyre fontosabb a személyre szabhatóság és az egyediség kifejezése. A Samsung különleges Lifestyle TV kínálatában számos olyan újítás mutatkozik be, amelyek nemcsak a felhasználói élményhez járulnak hozzá, hanem a lakás stílusát is meghatározzák.

A The Frame 2022-ben új szintre emeli az otthoni művészetet. A Samsung új Matt kijelzője nem csak a csillogást és a tükröződést csökkenti a jobb láthatóság érdekében, hanem különleges felületével szétszórja a rá irányuló fényt, így a képminőséget nem befolyásolja a szobába besütő nap vagy a felkapcsolt lámpák fénye.

A The Frame továbbfejlesztett Art Store felületén, a több mint 1600 alkotást tartalmazó katalógusban még könnyebben megtalálhatók az egyes remekművek. A 2022-es The Frame felhasználók most az eddigi 1 hónap helyett két hónapon keresztül férhetnek hozzá díjmentesen az Art Store teljes kínálatához.

A The Serif különleges matt kialakítással érkezik, amely kiválóan illeszkedik a Matt kijelzőhöz, így az ikonikus formavilág még egységesebb lesz.

A 2022-es Lifestyle modellek Matt kijelzője elnyerte az Underwriters Laboratories (UL) független biztonsági intézet Tükröződésmentes minősítését. Az UL tanúsítványa a termékeket a Nemzetközi Megvilágítási Bizottság (CIE) szabványos Tükröződési Értékeihez viszonyítva vizsgálja.

A The Frame 2022 Magyarországon 32-, 43-, 50-, 55-, 65-, 75- és 85 colos méretekben lesz elérhető várhatóan 2022 áprilisától. A The Serif 43-, 50-, 55- és 65 colos méretben érhető el, 2022. áprilistól.

Samsung OLED

Képernyők mindenkinek! filozófia jegyében, a még inkább személyre szabható technológiák érdekében a vállalat a Samsung OLED (S95B) készülékekkel bővíti termékportfólióját.

A Samsung OLED készülékek lenyűgöző teljesítményű 4K Neural Quantum Processzor technológiával, a Tizen platform minden okos funkciójával és a Dolby Atmos támogatással rendelkező Q-Symphony, valamint Samsung Object Tracking Sound (Többirányú hangzás minden jelenetben) megoldásokkal érkeznek.

A Samsung Neo QLED csúcskészülékekben is megtalálható Neural Quantum Processzorral felszerelt S95 OLED fényerő-növeléssel és érzékelhető színleképezéssel érkezik a még élethűbb, világosabb és pontosabb képmegjelenítés érdekében.

Az új Samsung OLED túlmutat a paneltechnológián, és különleges, az OLED TV készülékekben eddig nem elérhető képernyőélménnyel kínál a felhasználók számára egy újabb lehetőséget.

A Samsung S95B két, 55- és 65 colos méretben, várhatóan a második negyedévben lesz elérhető Magyarországon.

(x) hirdetés
2022.03.22.

+