MojAndroid
(x) hirdetés

Alig néhány napja, hogy a Samsung bemutatta táblagépeinek új generációját, a Samsung Galaxy Tab S8-at. Nem feledkezett meg azonban a régebbi modellekről sem: a SamMobile portál szerint új szoftverfrissítést adott ki a Galaxy Tab S6-hoz.

Fő a biztonság

Amikor két évvel ezelőtt bemutatta a Galaxy Tab S6-ot, a Samsung új korszakot nyitott: ettől a generációtól már munkatáblaként is használattuk azokat. Itt mutatkozott be az S Pen támogatása, a csatlakoztatható érintőpados billentyűzet, vagy a Samsung DeX funkció, amely a One UI bővítménynek köszönhetően asztali számítógéppé varázsolja a készüléket.

Egy kifejezetten munkára használt eszköznél akár kritikus jelenttőségű is lehet a rendszer biztonsága, így a Galaxy Tab S6 (SM-T865 modell) megkapta az aktuális februári biztonsági javítást. A frissítés T865XXU5CVB1 kódnéven érkezik és több mint 60 kritikus hibát és biztonsági rést javít az Android 11-ben. A frissítést Samsung  először Németországban tette elérhetővé.

Az új verzió OTA frissítésként jelenik meg, de természetesen kézzel is elérhetjük azt a “Beállítások”-ból.

Hogy áll a konkurencia?

Bár a riválisok nem rendelkeznek olyan tablettel mint a Samsung, rendszeresen adnak ki frissítéseket okostelefon-portfóliójukhoz. A Xiaomi 11T Pro zászlóshajója szintén ma kapott frissítést az Android 12-höz és a MIUI 13-hoz, de Android 12-re frissült a Nokia G50, az Asus Zenfone 8 és 8 Flip, valamint a Huawei sem feledkezett meg 2019-es csúcsmodelljéről, a P30 PRO-ról.

2022.02.22.

+