MojAndroid
(x) hirdetés

Már majdnem egy év telt el a Chromecast legújabb generációjának bemutatása óta, amellyel régi a TV-ket is felokosíthatjuk (szép magyar szóval). A Google megoldása a kifinomult felhasználói felületnek, számos alkalmazás támogatásának és saját meghajtójának köszönhetően mindig is erős szereplő volt a piacon. Az AndroidPolice úgy értesült, hogy a Google mostantól lehetővé teszi alkalmazások telepítését a Play Store-ból közvetlenül a Chromecastra (és természetesen más Android TV rendszerű eszközökre is). A Redditen megjelent egy bejegyzés, amely már ezt az új telepítési lehetőséget mutatja.

 

 

További érdekesség, hogy ha már telepítettük az alkalmazást okostelefonunkra, akkora a  Play Áruházból egy gyors link segítségével automatikusan telepíthetjük azt Android TV eszközünkre, így pl Chromecastra is. A Google ezzel a frissítéssel szeretné megkönnyíteni ezeknek az eszközöknek az elérését és használatát.

Az újdonság még nem érhető el mindenkinek, de a Googlet ismerve valószínűsíthetjük, hogy senkinek nem kell majd rá sokat várnia.

(x) hirdetés
2021.11.30.

+