MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung a 2021-es Unpacked eseményen bemutatta a hajtogatható telefonok újabb remekművét, Galaxy Z Flip3 5G-t.

Kompakt kialakítás

Teljes méretű okostelefon, amely összehajtható, hogy elférjen a kis méretű zsebekben. Ez a vizuálisan is fantasztikus megjelenésű, összehajtva 4,2 hüvelykes telefon, kompakt kialakításával tökéletes hordozhatóságot biztosít.

Ikonikus fedlapi kijelző

Az 1,9 hüvelykes fedlapi kijelző teljes egészében jeleníti meg a különböző értesítéseket, és lehetővé teszi az intuitív interakciót.2 Készíthetsz szelfiket a duál hátlapi kamerával, és megtekintheted az előnézetet az ikonikus fedlapi kijelzőn.

 

Sokkal ellenállóbb külső borítás

A Galaxy Z Flip3 a Samsung összehajtható telefonjain elérhető eddigi legerősebb alumínium vázzal készült, védi a zsanért, így könnyedén kihajthatod és a fontos dolgokra összpontosíthatsz. A Galaxy Z Flip3 elülső és hátsó borítása a Galaxy eddigi legkeményebb üvegéből készült.

 

Hajlított mód

A Hajlított móddal minden eddiginél könnyebben készíthetsz fotókat. A beépített stabilizátorral csak annyit kell tenned, hogy beállítod a megfelelő szöget, majd hátralépsz a kéz használata nélkül készült szelfikhez.
Vízállóság
A Galaxy Z Flip3 a Samsung első vízálló összecsukható okostelefonja, IPX8 besorolással. Az IPX8 a 1,5 méter édesvízben való merülés vizsgálati körülményein alapszik, legfeljebb 30 percig.
Az eddigi leggyorsabb chipünk Galaxy Z szériás készülékben
Az 5 nm-es processzort továbbfejlesztett GPU, CPU és NPU hajtja. Ehhez adj hozzá még 8 GB RAM-ot, és a Galaxy Z Flip3 5G olyan játékteljesítményt nyújt, ami teljesíti a sebességgel kapcsolatos elvárásaid.
2021.08.12.

+