Folytatás a láthatáron!

Amióta megírtuk, hogy vége, jeleztük, hogy várjuk a folytatást, sokmindent nem észleltetek. Viszont a felszín alatt folyamatban van a folytatás. Sokat még nem mondhatok, csak annyit, hogy most már napokban számoljuk a hátralévő időt.

Nem könnyű tíz év munkájától elbúcsúzni, de mint ahogy már jeleztük, nincs már kapacitásunk, időnk továbbvinni a portált. Azóta többen megkerestek, volt, aki látva a feladatot, visszalépett, volt akinek időhiányában mégse jött össze, pedig örültünk volna. De most van egy jelentkező, akinek nagy tervei vannak, s úgy tűnik adott minden hozzá, hogy meg is valósítsa azt.

Ezt olvasva most veritek a fejeteket a falba, hogy minek írtunk egy olyan bejegyzést, amiben éppen semmit nem mondunk. Ez részben igaz, de fontos, hogy itt a folytatás a láthatáron. Ideje leporolni az RSS olvasókat, az androidportal.hu bepötyögő izmaitokat és rákészülni, hogy újra napi szinten olvassátok a portált. Mivel ez nagy feladat, hagyunk időt a felkészülésre Nektek is. :)

Hogy legyen azért android kontent is, október 15-én érkezik a Pixel 4, új Google Home, Pixelbook 2 (ez még szerintem nem biztos), s még biztos lesz pár újdonság.

És nem tudom szó nélkül hagyni, hogy végre megjelent Duotone Academy appja Androidra is. Ezutóbbi talán kevesebb embernek érdekes, de én egész nyáron erre vártam. :)

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →