[gyorshír] AR Core

A Google tegnap kitette a Play Store-ba a final, azaz végleges verzióját az AR Core alkalmazásnak. Maga az alkalmazás esetén ne számoljatok egy azonnal használható app-ra. Ez tulajdonképpen csak egy eszközkészlet, aminek segítségével aztán szuper AR (kiterjesztett valóság) alkalmazásokat lehet majd futtatni.

Kezdetben ez csak limitált készülékeken volt elérhető, most a nyitás mellett azt tervezi a Google, hogy további készülékeken is elérhetővé teszi azt.

Google Play Services for AR
Google Play Services for AR
Developer: Google LLC
Price: Free

Kommentben jöhetnek a megjegyzések, hogy Nektek sikerült-e telepíteni, illetve milyen tapasztalataitok vannak AR területen!

Sajnos az igazán vicces dolgok, az alkalmazás, amivel a Google demozta az AR Core-t, AR stickers egyelőre még mindig erősen limitált készülékeken érhető csak el.

Playground (was AR Stickers)
Playground (was AR Stickers)
Developer: Google LLC
Price: Free

Reméljük, hogy a jövőben vagy nyitni fog a Google az AR Stickers esetén is több készülék felé, illetve a stabil AR Core elterjedésével érkeznek majd további kreatív AR alkalmazások a Play Store-ba.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →