Programajánló

Veletech

Holnapra rossz időt mondanak, így kiváló lehetőség az eső elől a Millenáris csarnokaiba húzódni, Veletechet nézni, hallgatni, játszani, kipróbálni az ott lévő csúcstechnikát. A Veletech azzal a céllal indult, hogy itthon is egy CES, IFA jellegű eseményt hozzanak létre. Szakmai előadásokkal, termékbemutatókkal. Itt lehetősége nyílik mindenkinek arra, hogy majd’ az összes gyártó telefonját, kütyüjét kipróbálja, kérdezzen, érdeklődjön.

veletech

  • Időpont: 2016. április 9., nyitva 10:00 és 18:00 között.
  • Helyszín: Millenáris, B, C, D csarnokok (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.)
  • Kiállítók: Alcatel One Touch, ASUS, EU Stock, EVOLVEO, Fedora, GGMM, Honor, Huawei, Lars & Ivan, Microsoft, Mozilla, myPhone, Olympus, Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar, Opel, RHA, Runtastic, Samsung, Sony, SoundMAGIC, Split VR, Xiaomi, Zuk
  • Ár: 1000 Ft, a rendezvény 7 éves kor alatt ingyenesen látogatható. A jegyvásárlás ide kattintva érhető el.

Smart 2016

Ha nem jön össze a Veletech, de érdekel a technika, akkor május 23-át írjátok be a naptáratokba, Smart 2016 konferencia a Várkert bazárban. A Smart leánykori nevén Smartmobil konferencia, illetve még a kezdet kezdetén iPhone vs. Android eseményként került be a köztudatba. Mára az Smart világ (IOT, okostelefonok, startup, stb.) egyik legfontosabb eseménye.

Itt mélyebben a zsebbe kell nyúlni, ha részt szeretnétek venni az eseményen. Viszont! Idén is tervben van, hogy kisorsoljunk hűséges olvasóink között belépőjegyeket. Erről hamarosan bővebben is beszámolunk!

Screen Shot 2016-04-08 at 11.42.39

  • Időpont: 2016. május 23.
  • Helyszín: Várkert Bazár
  • Előadók: A Smart híres arról, hogy a legnevesebb előadókat hozzák el nekünk Magyarországra. Részletes lista az oldalon.
  • Ár38 900 Ft + Áfa, jegyvásárlás
Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →