MojAndroid
(x) hirdetés

Ha 10-14 év között vagy (esetleg ilyen korú gyermeked van) és nem tudod mivel töltsd az augusztus elejét, akkor ajánlunk egy remek tábort a Balaton mellett. Igen, ez egy olyan tábor, ahol lesz lehetőséged játszani, telefont nyomkodni, s emiatt nem fog senki ferde szemmel nézni Rád.

Minecraft. Ha még nem ismered, azért, ha már igen… nos, akkor azt hiszem nem kell elmondani, hogy miért. A Minecraft az a játék, ami első ránézésre egy igénytelen, pixelekből összerakott átláthatatlan és érthetetlen. Másodikra is. Viszont ha ezt félreteszed, s kipróbálod, akkor beszippant a játék, s a végtelen lehetőségek, amivel a Minecraft világban találkozhatsz. Notch nem véletlen lett multimilliomos (más kérdés, hogy ez számára úgy tűnik nem felhőtlen boldogságot jelenti).

Mi történik a Minecraft táborban? Nem csak játék. Az is, de a programozáson van a fő hangsúly. Vagyis ha elmész a táborba, utána elmondhatod anyuéknak, hogy csak van értelme annak, hogy eddig olyan jókat játszottál. Megtanulhattad a programozás alapjait, sőt akár annál többet is. És ha már a Balaton mellé mész, kérünk, hogy ne csak a gép/telefon előtt teljen el ez a hét!

Időpont: augusztus 7-12. (6 nap, 5 éjszaka)
Ár: 55 900 forint (tartalmazza a napi háromszori étkezés, a szállás, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Balatonlelle, Part Hotel (8638 Balatonlelle, Köztársaság u. 46.)
Korosztály: 10-14 év

További információ és jelentkezés: minecraft.pcworld.hu

disclaimer: A HelloWorld táborok és a Minecraft táborok médiatámogatója az Androidportál

2016.03.31.

+