MojAndroid

Talán emlékeztek, múlt héten kattintásra bíztattam mindenkit a Geekbuying nevű site-ra. Gondoltam adok némi friss infót, hogy hol állunk ezzel, némi betekintést nyújtva a tech blogok és partnerségeik csodálatos világába.

Röviden: sehol.

Ahogy a múltkori cikkben is említettem, a célunk az, hogy kisorsolható eszközökért cserébe cikkezzünk nekik (egy review + egy nyereményjáték), tehát nektek, kedves olasók, azért cserébe, hogy ilyen szponzorált cikkeket láttok az oldalon, legyenek relatíve jó eséllyel (párezer az egyhez, vs. az angolnyelvű oldalakon tipikus párszázezer az egyhez) kecsegtető nyereményjátékok. Ezt a “partnerség” elején kínai barátainknak is megírtam, tehát amikor végül a (pozitív) átkattintási statisztikák alapján bekérték újra az ajánlatunkat, nem érhette őket meglepetésként. Ennek ellenére egyrészt nem eszköz-, hanem kizárólag pénzalapú partnerséget ajánlottak, azt is vicc kategóriában (ie. baromi kevés pénzért).

Úgyhogy az ajánlatukat látva először kuncogtam egy kicsit, aztán felhívtam a figyelmüket a mi eredeti ajánlatunkra, végül elhajtottam őket.

Úgyhogy nyereményeső egyelőre nem lesz, de segget se csináltunk a szánkból — és továbbra is várjuk egy fenti partnerségre nyitott kereskedő jelentkezését.

Az én kütyübeszerzéseimre pedig addig is marad a Gearbest — ezt csak úgy, minden ellenszolgáltatás nélkül írom, mert tényleg őket használtam eddig. (Bár most már kb. 2 hete várok tőlük egy csomagot… ejnye.)

2015.12.18.

+