MojAndroid

A Bitcoin egy érdekes “játék”. A történetéről már beszélgettünk, de most egy olyan lehetőséget mutatnék mindenkinek, ahol játszhat kicsi Bitcoinokért. Nem is Bitcoinért, hanem a Bitcoin egyik apró váltópénzéért, néhány Satoshi-ért (átváltási táblázat a cikk második felében). Cserébe viszont tényleg nem kell egy kanyit sem fizetni.

A Wheels of Bitcoins című játékról van szó. A játék, ahogy a fenti képen is látszik a világ legegyszerűbb szerencsekerék játéka. 3x kérhetünk naponta kifizetést az ingyenes Xapo Bitcoin számlánkra. És a megnyert Bitcoint akár közvetlenül el is költhetjük játékokra, egyéb online szolgáltatásokra.

3 lehetőség van a játékban pénzt keresni:

  1. pörgetünk, s a pörgetés eredményét elkérjük (claim). Itt van egyébként lehetőség dupla vagy semmi alapon újat pörgetni. És addig tekerjük a kereket, ameddig akarjuk. Nem kötelező elfogadni a felajánlott/megnyert összeget. Viszont minden alkalommal kapunk némi reklámot az arcunkba. Ingyen pénz nincs.
  2. A Supersonic ajánlatait elfogadhatjuk, s soknak tűnő Satoshit kereshetünk egy-egy játék/alkalmazás telepítésével, s abban történő esetleges vásárlással. Ezt nem ajánlom senkinek. Mert nem éri meg. Hacsak nem tervezett valóban az adott játékban vásárolni. Ilyen esetben jó ez, mert akkor tényleg kap érte még Satoshikat. Pl. Endomondo Pro-ra épp most akartán előfizetni, akkor fuss egy kört, hátha kapsz érte még virtuális pénzt is.
  3. Barátok meghívásával igazi MLM hálózatot lehet építeni. Így az ajánlott emberek nyerményéből is kapunk 50%-ot.

De rögtön vásárolni is lehet a Xapo online boltjában. Jelenleg játékok és Udemy kurzusok szerepelnek a kínálatban.

Ha valaki kedvet kapott a dologhoz, akkor erre tessék továbblépni! Igen, így kapok utánatok elvileg valami aprót én is. Bevallom, nem tudom hogyan követi az alkalmazástelepítést a rendszer. Úgyhogy nem fűzök nagy reményeket ahhoz, hogy a teljes magyar Android közösség fogja majd eltartani a háztartásunkat. :)

A Xapo az a Bitcoin bank(?), ahol én számlát nyitottam, s eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Ahogy az adásban is említettem, amikor épp 100 és 200 dollár között volt a Bitcoin, akkor beruháztam fél Bircoinba, ez a hatalmas vagyon, amivel rendelkezem. Viszont nem akartam sikátorban Bitcoint vásárolni, így az egészen egyszerű átutalom, s jóváírják metódust alkalmaztam a Xapo oldalán.

Xapo alkalmazásért erre tessék, de érdemes ezen a linken regisztrálni, s akkor mindketten 50 bittel jobban vagyunk. Így némi kezdőtőkével lehet indulni a virtuális pénzköltés/gyűjtés felé.

Xapo
Xapo
Developer: Xapo
Price: Free

Ez a Wheels of Bitcoins játék tényleg csak játék. Ahhoz hasonlít, mint amikor a Soccer Stars appban meghúzod naponta a “félkarú rabló” karját, hogy mennyi virtuális pénzt ad. Ne gondolja senki, hogy most itt milliomos lehet. Amit el lehet érni, az némi apró, amit aztán be lehet dobni online játékvásárlásra, esetleg egyéb szolgáltatásra. De ha lesz 1000 forintnyi Bitapród, akkor az már nem annyira borzasztó. :)

Naponta, amikor munka után zombiként tartok hazafelé, megpörgetem a kereket, s még nem lettem milliomos. Amikor elfogyott a napi 3 claim, utána látjuk magunkat a toplistán. Akadt, aki jobban teljesített nálam…

A tisztánlátás végett az átváltási számok:

= 0.00000001 ฿
= 0.00000010 ฿
= 0.00000100 ฿ = 1 Bit / μBTC (you-bit)
= 0.00001000 ฿
= 0.00010000 ฿
= 0.00100000 ฿ = 1 mBTC (em-bit)
= 0.01000000 ฿ = 1 cBTC (bitcent)
= 0.10000000 ฿
= 1.00000000 ฿

Úgyhogy ez a játék arra jó igazából, hogy ne a saját pénzünkön tegyük meg első lépéseinket a virtuális valuta birodalmában. Olyan, mint a virtuális pénzes kaszinók vagy a virtuális tőzsdejátékok. Azzal a különbséggel, hogy igazi elkölthető pénzt lehet nyerni.

A Bitcoin ára elképesztő módon ingadozik. Így tehát nem javaslom senkinek, hogy nagyobb összeget fektessen virtuális valutába! Persze, ha bírja a kockázatot, akkor biztosan nagyokat lehet rajta nyerni.

Itthon egyébként Budapesten a Deák Tér mellett az Anker nevű helyen van Bitcoin automata, s lehet Bitcoinnal fizetni is.

Freemit

És ha már Bitcoin, John Biggs, a TechCrunch szerkesztője egy Bitcoin alapú startup vállalkozásba vágott. A Freemit célja, hogy a virtuális pénz segítségével könnyítse, s olcsósítsa a pénzküldést A pontból B pontba. Egyelőre még csak feliratkozás van (januárban indul az oldal), de érdemes figyelemmel követni az oldalt. John nem mellesleg elő szokott fordulni Magyarországon is, remek előadó, s ismeri a technika folyását.

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!
2015.11.23.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+