MojAndroid
(x) hirdetés

A nyereményjáték véget ért. Nyertesek a bejegyzés végén.

USB Drive, pen drive, usb kulcs, … annyi neve van ezeknek, hogy nehéz eldönteni minek is nevezzük. Az persze megintcsak nem segít sokat az ideális elnevezés megtalálásában, hogy a címbeli jószág nem is akármilyen USB háttértár, mert ennek két vége is van. Ráadásul ez a második generációs microDuo a Kingstontól. Az előző csak USB 2-t tudott, ez már a 3-mas szabványt is ismeri.

Egy normál USB, abból is a 3.0 verzió és egy microUSB. Így nemcsak a számítógéphez, de telefonhoz, tablethez is kiválóan használható. Az alábbi videón láthatjátok is az eszközt:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=3T6WAmnIfXQ]

Nagy előnye az eszköznek, hogy kicsi, s a kis fém “alagút” segítségével kulcstartóra, nyakba, bárhova fel tudjuk akasztani. Ez azért praktikus, mert ha érzékeny adatokat tárolunk az eszközön, akkor jobb, ha azt nem hagyjuk el valahol.

Android eszközökkel való kompatibilitás miatt a Kingston oldalán nézzetek körül! Ha az eszközötök újabb, mint az ottaniak, s nem szerepel a listán, akkor szinte biztos, hogy nem lesz vele gond. Mint a videón is láthato egy LG G3-mal teszteltem.

(Akinek az eszköze nem támogatott, ott is van lehetőség root és egyéb alkalmazások segítségével megoldani a megoldhatatlant.)

A Kingston jóvoltából pedig kaptunk 2db 16 GB-os modellt, amit ki szeretnénk sorsolni. Ennek a menete a szokásos. Október 8-án 12:00 indul a játék a 2 16 GB-os modellért. Hajrá!

a Rafflecopter giveaway

2014.10.07.

+