MojAndroid
(x) hirdetés

Na jó, a cím lehet, hogy egy kicsit túlzás, majd még csiszolok rajta… :D

Sziasztok!

Mint azt már régebben írtam, nagy fanjavagyok a launchereknek, és ezek mellett a lockscreeneknek. Jó ideje bújom a különböző cikkeket és videókat a legjobb ilyen alkalmazásokról, de a következő appot tényleg csal véletlenül találtam a neten.

Ez pedig nem más, mint a már elfuserált címben is említett TimePin, melynek célja, hogy teljes mértékű védelmet biztosítson drágaszágunk számára, illetve adataink védelmére.

Na de mégis hogy működik: az alkalmazás valójában nem egy különálló lockscreent ad, hanem egy kiegészítője a stock android lezáróképernyőnek. A szóban forgó alkalmazás az aktuális időponthoz állítja a lezáróképernyő 4 jegyű kódját, így hát ha pontosan délután fél egy van, akkor a kód 1230-ra változik egy perccel később már 1231 lesz a kód.
Én nagyon hasznosnak találom ezt az alkalmazást, mivel bárki lelesné a kódunkat, az egy perc múlva már úgy sem az lesz, és ezzel együtt tovább élvezhetjük widgeteinket, mint pl. A DashClock-ot, vagy hasonló appcsodákat, melyek szintúgy növelhetik a lezáróképernyő funkcióinak számát.

Egy szó mint száz, érdemes kipróbálni.

(x) hirdetés
2014.02.14.

+