MojAndroid
(x) hirdetés

A KitKat Google+ oldalán hétfőn elindult valami, ami teljesen lázba hozta az Androidos közösséget, főleg azokat, akik sok összeesküvés elméletes filmet néznek, vagy ilyen könyvet olvasnak. Ezen elméletek szerint Yarner kolléga elég messze jár az igazságtól, és nem ma lesz a bemutató, sőt, nem is 28-án, ahogy (An)Dante kolléga jósolta, hanem október 21-én, hétfőn. Lássuk a bizonyítékokat!

Október 14-én ezt a képet tették közzé, amin James Bond hiressé vált kódszámát láthatjuk KitKat szeletekbe öntve. A képből itt nekünk csak a 7-es szám érdekes!

7.jpg

Október 15-én kaptuk a következő képet, amin egy csoki android integet. De számoljuk csak meg a csokicsíkok számát! Az bizony 6! Nagyon érdekes!

6.jpg

Október 16-án, egy mondat következett, ismét csokiszeletekből formázva. Na de mi lehet ez? Csak nem egy film címe, ami Jacksonról szól, aki a Jacksons 5 tagja volt? Hoppá, ismét egy szám! Sőt, ha a képet tükrözzük a rövidebbik oldalán, akkor kétszer is láthatjuk a 21-es számot.

5.jpg

Az október 17-i képnél nagyon könnyű dolgunk van ez már tuti egy 4-es. El sem vitatható!

4.jpg

A mai kép viszont nem adja könnyen magát. Szerinted beillik a sorba? Vagy csak szívatnak minket az unatkozó Nestlések? Hol jön itt a 3-as?

3.jpg

A fenti visszaszámlálós teóriát erősíti, hogy október 21-én Eric Smith tart egy online keynote-ot, “Conflict in a connected World” címmel. Nézzük meg csak az esemény leírását (kiemelem benne a lényeget):

Conflict has persisted in all times and places. Today, we see that connectivity is changing how it manifests, for good and ill. On Monday, October 21, at the “Conflict in a Connected World” summit, Google’s Executive Chairman, Eric Schmidt, will participate in a live Hangout where he will explore the nexus between technology and conflict.

Update:
És aki még nem unja, van aki még azt is kiszámolta, hogy a Google órát fog bejelenteni: [forrás]

2013.10.18.

+