MojAndroid
(x) hirdetés

Ebben a felhívásban nem lesz szó se hüvelygombáról se prosztata megnagyobbodásról, így se a férfiaknak se a nőknek nem kell abbahagyni az olvasást. Mondjuk a címben szereplő csöcsök és pöcsök is kimaradnak, de most már olvasd el, mert be vagy húzva a csőbe!:)
Egy felhívást intézünk hozzátok, szeretnénk a népes olvasótábort aktivizálni. Imádjuk a kütyüket, szeretjük nyomkodni az okos-telefonunkat és táblagépünket. Sokak ezt nem tehetik meg, mert olyan anyagi helyzetben vannak, hogy egyszerűen ez nem fér bele, mivel más a prioritás amikor a pénzt osztják be. A sárga csekkek és a napi élelmiszer megvásárlása előrébb van a listán, mint egy kütyü megvásárlása, ami egy kis plusz örömet csempészhetne az életbe. De sok nonprofit szervezetnek is nehezére esik megvásárolni egy-egy okos eszközt, ami esetleg a közért tett munkájukban nagy segítséget jelentene.

A gondolat az, hogy megkérünk benneteket, hogy ha épp lecserélitek a telefonotokat/táblagépeteket és a régi de használható androidos csoda csak porosodna a fiók mélyén, ajánljátok fel, mi csinálunk egy tesztet róla (történeteket is írhattok a kütyük mellé), ami érdekes is, mert így több tartós teszt is fog születni egy-egy márkáról, és utána továbbadjuk olyanoknak, akik még jó ideig örömüket lelik az adott készülékben. Természetesen azt is megírjuk, hogy kitől jött és hol landolt az “adomány”!
Aki olyan szerencsés helyzetben van, hogy ez a felajánlás nem okoz anyagi megterhelést, annak előre is köszönjük és várjuk az első fecskéket, hogy nyarat csináljanak. Akinek meg szüksége van a régi kütyüje árára, még véletlenül se érezze magát kellemetlenül.
Egy megosztás, vagy like mindenképp hasznos, hogy minél több emberhez eljusson ez a felhívás, nagy köszönet érte!
Ha felajánlanál egy készüléket, üzenj nekem és a részleteket megbeszéljük privátban.

2013.07.16.

+