AZ ÚJ MAGYAR “TALÁLMÁNY”?

A Traffi Hunter-es srácok megint gondoltak egy nagyot, és ha már kigondolták, meg is csinálták. Hogy mit?

Rájöttek arra, hogy nem csak a traffipaxok az autósok mumusai, hanem a Közlekedési Felügyelet ellenőrei is, akik kemény tízezrekkel “honorálják” a kiégett izzót, vagy az enyhén kopottas gumikat, nem beszélve a sportcuccokkal szerelt verdákról.

Így eldöntötték, hogy az országban elsőként lehetőséget biztosítanak a KPM ellenőrzések helyeinek jelentésére. A kérdés csak az volt, hogy ezt hogyan tudják megoldani. Végül úgy döntöttek, hogy teljesen szétbombázzák az eddigi jelentési szisztémát, és egy új, sokkal könnyebben kezelhető rendszert hoznak létre helyette.

Az eredmény nem is maradt el. Sikerült egy rendkívül felhasználóbarát, és egyszerűen értelmezhető jelentési funkciót belevarázsolniuk az alkalmazásba.

De ha már ennyire belelendültek a fejlesztésbe, nem álltak meg itt…

Kicsit belepiszkáltak a mérési pontok jelöléseibe is. Mostantól eltérő színnel és ikonnal jelölik a különböző típusú riasztásokat, így már első pillantásra is el tudjátok dönteni, hogy miért jelez az alkalmazás.

Összességében nagyon jól sikerült ez az update. Reméljük valóra válik a fejlesztők álma, és sikerül megalkotniuk az ország legnagyobb, és legjobb autós közösségét, akik sokat spórolhatnak egymásnak néhány egyszerű gombnyomással.

Egy biztos, jó úton járnak.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , ,